• İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

Şakir Tarım'dan: Suriye Bir Olta; Asıl Hedef Türkiye!

Şakir Tarım'dan: Suriye Bir Olta; Asıl Hedef Türkiye!
Türkiye’yi karıştırmak ve çıkılmaz bataklıkların içine çekmek isteyenlerin varlığı hepimizin malumu! Ülkemizi tehdit eden olaylar yaşanırken, yöneticilerimiz gelişmeleri mevzi olarak ele almakla meşgul!

Olayları dünü, bugünü ve yarınıyla kavrayabilen bir ihata istidadına sahip yetkili sayısı o kadar az ki…
Millî Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan, olayları çeşitli boyutlarıyla ele alıp değerlendirebilen deha çapında kuşatıcı bir bakış açısına sahipti. Sağlam ölçülerle sağlıklı değerlendirmeler yapabiliyordu. 12 sene önce söylediği Suriye ile ilgili şu sözlerin ne kadar isabetli olduğunu dikkatinize arz ediyorum:
“-Dış mihraklar, Arz-ı Mev’ud’u İsrail’e bağlamak için başladıkları planları, şimdi de Suriye’yi hedef alıp yutmak üzere yeni adımlarla devam ettirme arzusundadırlar. Bu maksatla, Amerikan Temsilciler Meclisi Suriye’yi cezalandırma yasasını onaylamıştır. Haçlı İttifakı içindeki diğer üyeler Suriye’nin derhal işgal edilmesini istemişlerdir. Irak için yapılan iddialar, şimdi de Suriye için uygulanmaktadır. Asıl maksat Büyük İsrail’in kurulmasıdır. Bütün insanlığın köle yapılmasıdır. Ya öleceksiniz, ya da köle olacaksınız, kararının uygulanmasıdır. Bu adım Afganistan ve Irak’tan sonra Suriye’de kalmayacaktır. Asıl hedef Türkiye’dir. Bu plan işlemeye başlamıştır. Gereken adımlar atılmaktadır.”
Küresel güçler kendilerini yıpratmamak adına taşeron ve figüranlarını öne sürüyorlar. Bilgi kirliliğine maruz kalan halk da olup biteni fark edemiyor. Türkiye gelişmeleri, farklı boyutları ve kuşatıcı bir bakış açısıyla ele almak zorundadır.
YAŞANANLAR TESADÜF DEĞİL
Suruç, Reyhanlı, Uludere, Diyarbakır gibi yerlerde yaşanan olayları tesadüfle açıklamak saf dillik olur. Hele bu olayların tek sorumlusunun -ismini son 2 senedir duymaya başladığımız- IŞİD terör örgütü olduğunu söylemek, fotoğrafın bir karesini görerek değerlendirme yapmak anlamına gelir.
Tarih boyunca terör, isyan ve iç çatışmayı mücadele yöntemi olarak gören grupların kalıcı bir sonuç elde ettikleri görülmemiştir. Günümüzdeki terör örgütleri küresel güçlerin taşeronluğunu yapmaktadır. Asıl dikkate alınması gereken figüranlar değil, IŞİD’in arkasındaki küresel güçlerdir.

Devamı için: http://www.milligazete.com.tr/koseyazisi/Suriye_Bir_Olta_Asil_Hedef_Turkiye/25661#.VbcxYvntmko

Bu haber toplam 547 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim