• İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

Şanlıurfa Şubesi’nde 28 Şubat Konuşuldu

Şanlıurfa Şubesi’nde 28 Şubat Konuşuldu
TYB ŞANLIURFA Şubesinin geleneksel Cuma sohbetlerinin bu hafta konuğu

Ak Parti İl başkan vekili Cuma Ağaç “28 Şubat Postmodern Darbe” hakkında bir sunum yaptı. Kamuoyunda Postmodern darbe olarak adlandırılan 28 Şubat Darbesinin 21.yılına girdiğini hatırlatan Ağaç, o dönemin tanığı ve mağduru olup  bu gün hükümette olan bir partinin temsilcisi olmam da Rabbimin bir şükrüdür, Allah’a ne kadar hamd edersek azdır, dedi. Başkan vekili Cuma Ağaç 28 Şubat günü dolayısıyla en çok mağduriyeti çeken kurumlarımız arasında Milli Eğitim camiasını ziyaret ettiğini ifade etti. Bir okulda vaktiyle başörtüsünden dolayı görevinden uzaklaştırılan ve bizim hükümetimiz döneminde görevine iade bir hocamızın okul müdürü olarak ziyaret etmem beni Çok duygulandırdı. Kimse inancından dolayı ceza almaması lazımdır dedi.

Şube Başkanı Mehmet Sarmış da Ak Parti İl Başkan vekili Cuma Ağaç beye teşekkür ederek. Geçen dönem  şube başkanı olan Cuma beyin böyle anlamlı bir günde anlamlı bir konu üzerinde konuşma yapması o dönemin mağdurları olarak bizi duygulandırdı dedi.

Soru Cevap faslından sonra program sona erdi.

Bu haber toplam 677 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim