• İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

sevil Nuriyeva'dan: Çok Yakında...! Türkiye’ye Çamur Atanlar ve Hüsran Sonları

sevil Nuriyeva'dan: Çok Yakında...! Türkiye’ye Çamur Atanlar ve Hüsran Sonları
Türkiye’yi zora sokma çabalarının artık tam anlamıyla mahiyeti anlaşılmaktadır. DAİŞ terör örgütüyle ısrarla Türkiye’yi aynı kefeye koyma niyetlerinin asılsızlığı tartılmayacak kadar nettir.

DAİŞ ve PKK gibi terör örgütlerini körükleyenler, bu gün ne komik ki Türkiye gibi terörden bu kadar zarar görmüş bir devleti, bu bağlamda itham edebiliyor. Oysa DAİŞ’in ve PKK’nın dünyanın gündemine nasıl çıktıklarını herkes bilmektedir. Dünyanın gözü önünde bilinen hakikatleri sanki yokmuş gibi, Türkiye’nin de adını bulaştırmaya gayret etmenin tek amacı var. Orta Doğu coğrafyasını tek başına kontrole altına almak. Türkiye’nin etkisini azaltmak. Dünyanın konuştuğu lideri yani Recep Tayyip Erdoğan’ın hareket alanını daraltmak.

Türkiye’nin içerisinden bile TERÖRİST TÜRKİYE tvitleri atanlar ile bu algıyı yönetenler arasında sıkı bir bağın olduğunu görmemek mümkün değildir.

Kısacası şu ki; DAİŞ’de, PKK’da, YPG’de, Türkiye’nin hareket alanını daraltma çabasında olanların kendi çocuklarıdır.

Türkiye’yi terörle bir arada tutmak kadar alçakça bir tutum olamazdı. Hem dışarıdan, hem içeriden bu kurguyu dizayn etmek isteyenlerin tek tapındıkları şey vardır... MENFAAT.

Kobani’deki saldırılardan Türkiye’yi sorumlu tutan, sözde Türkiye Partisi olma iddiasında olduğunu söyleyen HDP zihniyeti de, Türkiye Cumhuriyeti Devleti için tehdit niteliğindedir.

Yaşadığı, ekmeğini yediği, sana kucak açan bu muazzam devleti, teröristle bir kefede tutmanın sadece bir ismi vardır... Şerefsizcesine İHANET.

Ne garip bir manzara... Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı; bir siyasi zihniyet, Kobani’deki saldırılardan savunmadığını, Kürtlere sahip çıkmadığını, diğer siyasi zihniyet ise sadece Kürtleri ve Arapları savunduğunu, Çin’deki Uygurları unuttuğunu dile getirerek itham etmektedir.

Tarih, her nokta ve virgülü kayıt altına almaktadır. Kobani’deki Kürtlere bağrını açan, savunan, terörden zulüm gören Suriyeli her bir vatandaş gibi Kürtlere de, Türkmenlere de sahip çıkan sadece Türkiye oldu. Çin zulmünden eziyet görenDoğu Türkistanlı Uygur Türklerini sonuna kadar sahiplenen, dini vecibelerini yerine getirmek isteyen Müslüman Uygurların Hac ziyaretleri dâhil tüm ihtiyaçlarını karşılayan, kendi haklarından feragat ederek karşılayan da Türkiye. Çin’e kafatutan, tutuklananların bırakılması için diplomasi trafiği yapan da Türkiye. Çin ziyaretine; Pekin’den değil, Urumçi’den başlayan da Erdoğan’dır.

Devamı için: http://haber.star.com.tr/yazar/cok-yakinda-turkiyeye-camur-atanlar-ve-husran-sonlari/yazi-1039937

Bu haber toplam 1057 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim