• İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

Şiir Yarışması Sonuçları açıklandı.

Şiir Yarışması Sonuçları açıklandı.
Türkiye Yazarlar Birliği Adıyaman Şubesi ve Adıyaman Belediyesi İşbirliği ile düzenlenen Şiir Yarışması Sonuçları açıklandı.

Türkiye Yazarlar Birliği Adıyaman Şubesi  ve Adıyaman Belediyesi  İşbirliği ile düzenlenen Şiir Yarışması Sonuçları açıklandı. Yarışmaya katılan 126 şairin şiirleri  ön değerlendirme kurulunca incelenerek 30 adet şiir Dr. Mehmet DOĞAN Başkanlığında  Hicabi KIRLANGIÇ, Sıtkı CANEY, İbrahim ERYİĞİT, Talat ÜLKER, Mehmet AYCI ve Mehmet KURTOĞLU’dan oluşan jüri üyelerinin takdirine sunuldu. Jürinin titiz değerlendirmesi neticesinde;

Konya'dan Deniz GARİPCAN Terennüm Şiiri ile birinci, Ankara'dan Erdal ERCİN Aşk Şiiri ile ikinci, Karaman'dan İbrahim ŞAŞMA Fırat Şehrengizi şiiri ile üçüncülüğü alırken; Trabzon'da Nihat MALKOÇ, Tokat'dan Sündüs ARSLAN AKÇA ve Adıyaman'dan Nurzülal ATICI Mansiyon ödülünü paylaştılar. Samsun ilimizden yarışmaya katılan Yasin SEMİZ ie Jüri özel Ödülünü almış oldular.

Yarışmacılar, şiirlerini Fırat Şiir Akşamları programında okuyarak, ödüllerini Adıyaman belediye başkanı ile TYB Şeref Başkanı ve TYB Vakfı Genel Başkanı D. Mehmet DOĞAN 'ın elllerinden aldılar. 

Bu haber toplam 2309 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim