• İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

Sosyal Medya Araçları ile İmtihanımız

Sosyal Medya Araçları ile İmtihanımız
''Benim için 'Facebook' mahalle gibi bir şey, başka bir şeye benzetemedim zaten; 'Twitter'ı daha yakından tanıyınca, 'İnstagram'da bir kaç resim paylaşınca... Tamam, biraz modern, biraz hızlı ama yine de sonuçta bir mahalle.

Semt pazarı havasında bir pazarı bile var.'' Necdet Subaşı sosyal medya üzerine yazdı.

Güncel olanın bir tarafında yer alma özelliğim sıfır sayılır. Bir şey oldu, daha demin oldu. Peki, ben bu konuda ne düşünüyorum? Böylesi durumlarda benim bir kanaat belirtmem bayağı bir zaman alır. Olayı anlamam, onu kavrayıp değerlendirebilmem için hem bana hem de bunu bekleyenlere bir hayli sabır gerekir. Güncelin hızla değişen yapısı içinde benim başkaları gibi çarçabuk görüş beyan etmem sadece zor değil bir o kadar da tuhaf sayılır.

Facebook bir mahalle gibi

Ben “facebook”u her şeye rağmen içini dışını az çok bildiğimiz bir mahalle gibi hissediyorum. Tamam, biraz modern, biraz hızlı ama yine de sonuçta bir mahalle. Semt pazarı havasında bir pazarı bile var. Ortalıkta vakitli vakitsiz dolaşan üniformalı zabıtalara vergi ödeyip satışını yapan çakılı esnafları da var, hiç kimseyi iplemeyen vergi nedir bilmeyen seyyar satıcıları da. Kiracıları da var, ev sahipleri de. Mahalleden geçenleri belki biraz bize yabancı ama mukimleri kesin tanınıyor. Her biri birer fenomen. Takip ettiklerimiz var, umurumuzda olmayanlar var, illaki haberdar olmak istedikleriniz kesin var.

Devamı: http://www.dunyabizim.com/polemik/26969/sosyal-medya-araclari-ile-imtihanimiz

Bu haber toplam 878 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim