• İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C

Terörü lanetliyor, milletimize sabır ve metanet diliyoruz!

Terörü lanetliyor, milletimize sabır ve metanet diliyoruz!
Türkiye Yazarlar Birliği: Terörü lanetliyor, milletimize sabır ve metanet diliyoruz!

Ortadoğu’da 3. Dünya Savaşı’nın fitilini ateşleyen karanlık güçler nihaî hedef olarak Türkiye’yi seçmişlerdir. Son bir kaç yıl içinde olup bitenler, dünya hükümranlarının Türkiye’nin bölgede oynayabileceği rolden rahatsız olarak ölümcül bir strateji geliştirdiklerini ortaya koymaktadır. Bütün düşmanlar Türkiye söz konusu olduğunda, menfaat birliği için bir araya gelebilmektedir.

Milletlerarası ilişkilerde “dostluk” kavramının anlamını bilerek ve hiç bir dost görünümlü dünya gücüne güvenmeyerek ülkemizi, milletimizi sonuna kadar savunmada kararlı olmamız gerekmektedir.

Türkiye’nin varlık meselesi, öncelikle Müslüman dünyanın, Türk dünyasının ve bütün insanlığın varlık meselesidir. Türkiye’yi düşüren güç bütün dünyada insanlığı bir daha ayağa kalkamayacak şekilde kontrol altına alacaktır.

Kalbi Türkiye ile atan bir antiemperyalist dünya olduğunu bilerek, tarihten miras aldığımız direnme gücümüzü ortaya koyarak sömürgeci güçlerin oyununu bozmak için birlik ve beraberliğimizi bütün dünyaya ilan etmeliyiz.

Bir olmak, bütün dünya karşımızda olsa bile direnmek ve sonuna kadar mücadele etmek...

Türkiye içeride yuvalandırılan ihaneti de görmeli, sivil görünümlü, siyasî yaftalı terör yandaşlarını deşifre ederek safdışı etmekte daha fazla geç kalmamalıdır.

Teröre “terör” diyemeyenler, etnik örtülere bürünüp ülkeyi parçalamak isteyenler bu ülkede yaşama şanslarının kalmadığını görebilmelidirler. Hayatına kastedene hayat hakkı tanımak, mağlubiyetini hazırlamaktır.

Türkiye’nin yazarları, aydınları, sivil toplumu iktidar muhalefet gözetmeden millî meselelerde gereken yapıcı tavrı sergilemeli, gereği neyse yapmakta daha fazla geç kalmamalıdır.

Terörü lanetliyoruz, milletimize sabır ve metanet diliyoruz!

Bu haber toplam 2113 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim