• İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

Trabzon Şubesinin Genel Kurulu Yapıldı

Trabzon Şubesinin Genel Kurulu Yapıldı
Türkiye Yazarlar Birliği Trabzon Şubesinin 21 Aralık 2019 tarihinde yapılan 9. Olağan Genel Kurulunda Şube Başkanı Kamuran Tuna güven tazeledi.

TÜRKAV toplantı salonunda gerçekleşen, yazar, şair ve gazetecilerin büyük ilgi gösterdiği toplantıyı yazar Hüseyin Albayrak yönetti.

Genel kurulda şubenin faaliyetlerini anlatan Kamuran Tuna, 2018-2019 yıllarını kapsayan faaliyet döneminde, Trabzon’un kültür, sanat, edebiyat alanına olumlu katkılar sağladıklarını ifade etti.

Yönetim ve denetim kurullarının ibrasından sonra yapılan seçimde; Kamuran Tuna, İlhan Sağlam, H. Nurcan Yazıcı, Neslihan Eyüpoğlu, Mümin Sağlam yönetim kurul asıl üyeliklerine seçildiler. Yedek yönetim kurulu ise Bahriye Kefelioğlu, Mehmet Mutluoğlu, Necip Saraçoğlu, Necmi Koç ve Hakan Gürek’ten oluştu.

Denetim kurulu ise, Haydar Çoruhlu, Yahya Demeli ve Salih Cengiz Aydemir’den oluştu. Mustafa Mazlum, Adnan Taç ve Enver Tiryaki de denetleme kurulu yedek üyeliklere seçildiler.

Genel kurulun sonunda bir teşekkür konuşması yapan şube başkanı Kamuran Tuna, “Saygıdeğer üyelerimiz öncelikle belirtmek isterim ki, tarafımıza ikinci defa tevdi ettiğiniz bu görev bizler için anlamlıdır, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da çalışmalarımız, omuzlarımıza yüklediğiniz bu tatlı sorumluluk bilinciyle devam edecektir. Bu manada, verdiğiniz destek ve duyduğunuz güvene en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Takdir edersiniz ki, Türkiye Yazarlar Birliği kırk yılı aşkın köklü mazisiyle, ülkemizde marka niteliği taşıyan ve kamu yararına çalışan ender kuruluşlarımızdan birisidir. Dolayısıyla, Trabzon Şubesi olarak bu camianın, hak ettiği daha ileri noktalara taşınabilmesi için tüm gayretimizle emrinizde olacağız. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayacağınıza ve hep birlikte doyumsuz tadına vakıf olduğumuz başarı merdivenlerini tırmanmaya devam edeceğimize yürekten inanıyorum” dedi.

21.12.2019-tyb-trabzon-subesi-9.-olagan-kongresi-(11).jpg21.12.2019-tyb-trabzon-subesi-9.-olagan-kongresi-(17).jpg

Bu haber toplam 1346 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim