• İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

Türkiye Yazarlar Birliği İzmir Şubesi Basın Bildirisi

Türkiye Yazarlar Birliği İzmir Şubesi Basın Bildirisi
Türkiye Yazarlar Birliği İzmir Şubesi Basın Bildirisi

Gün geçmiyor ki ülkemizde ve gönül coğrafyamızda acı bir olay yaşanmasın, şehitler verilmesin. Türkiye Yazarlar Birliği İzmir Şubesi olarak, katilleri, suç ortaklarını, hamilerini, göz yumanları lanetliyoruz. Halep’e, medeniyet ve gönül coğrafyamıza saldıranları,  ülkemizin birlik ve beraberliğine kasteden terör saldırılarını, içimizdeki ihanet şebekelerini nefretle ve şiddetle kınıyoruz.

Hürriyet ve bağımsızlığımızı hedef alan, istikbalimize kasteden terör saldırılarının bir daha yaşanmamasını diliyor, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına ve bütün milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Batılılar iki yüz yıldan beri İslâm Milleti ve ülkelerine topyekûn savaş açmıştır. Bu savaşlar,  daha önceki Haçlı Savaşlarının devamı,  daha vahşetlisi ve şeytancasıdır. Bütün dünyanın gözü önünde bir insanlık suçu işleniyor. Bölgemizde kirli bir savaş en çirkin yüzü ile hüküm sürerken en yüksek ses Türkiye’den yükselmekte, mağdur, masum ve mazlum insanların en büyük umudu da Türkiye’dir.  Bu itibarla ülkemiz küresel bir saldırı ve tehdit altındadır.

Bu süreçte teröre karşı birlik, beraberlik, kardeşlik ve sağduyu içinde ortak hareket etmek her zamankinden daha çok önem taşımaktadır.  Devletimizin ve Milletimizin bekası için, topyekûn ayağa kalkmalı, dayanışma ruhuyla vatanımıza,  devletimize sadakatimizi göstererek üzerimize düşen millî ve dini görevlerimizi ifa etmemiz lazımdır. Büyük bir tarihi devlet tecrübesine sahip olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne mensup kutlu bir millete yakışan da budur.

Türkiye’nin Onuru siyaset üstü bir meseledir ve korunması için bütün partilere, stk’lara, basına ve medya’ya görev düşmektedir. Biz Türkiye Yazarlar Birliği İzmir Şubesi olarak “Büyük Devlet, Kutlu Millet” gerçeğinden hareketle tavrımızı açıkça ortaya koyarak; “Allah devletimize, Milletimize zeval vermesin, düşmanlarımızı kahretsin” diyoruz. Terörü ve teröristleri nefretle lanetlerken, emperyalistleri kınarken; şehitlerimize tekrar Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar, ailelerine sabır niyaz ederiz.

 

 

Türkiye Yazarlar Birliği İzmir Şubesi

Yönetim Kurulu

Bu haber toplam 776 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim