TYB Akademi’den Yeni Dönem Abone Kampanyası

TYB Akademi’den Yeni Dönem Abone Kampanyası
Yeni dönemde daha fazla okuyucuya ulaşmayı hedefleyen TYB Akademi yeni bir abone kampanyası başlatmış bulunuyor.

Akademik dergi yayıncılığı ülkemizde ciddi problemleri olan bir alan olarak belirmektedir. Neredeyse her üniversitenin bir akademik sosyal bilimler dergisi bulunmasına rağmen bu alanda istenen düzeye henüz yaklaşılamamış, bu da yayınların niteliğini etkilemiştir. Ülke geneline dağıtılan üniversite dışı kurum veya kuruluşlarca yayınlanan akademik dergiler ise çeşitli düşünce akımları veya ideolojik kesimlerin çerçevesi içinde kalmaktadır.

Akademik yayın dünyasında beliren bu eksikliği bir nebze olsun gidermek amacıyla Ocak 2010’da Türkiye Yazarlar Birliği tarafından 4 ayda bir yayınlanmaya başlanan hakemli dil, edebiyat ve sosyal bilimler dergisi TYB Akademi Ocak 2018’de yayınlanan 22. sayısı ile sekizinci yayın yılına girmiş bulunmaktadır.

Daha önce Gazâli, Evliya Çelebi, Said Halim Paşa, Çağdaş İslâm Düşüncesi, Ahmet Hamdi Tanpınar, Balkan Savaşlarının 100.Yılında Büyük Göç ve Muhaceret Edebiyatı, Türkiye’nin Düşüncesi, Türkiye’nin Tarihi ve Türkiye’nin Sosyolojisi, Edebiyat ve Eleştiri, 100. Yılında I. Dünya Savaşı, Osman Turan ve Selçuklular, Türkiye’de Eğitim felsefesi ve Sorunları, 100 Yıl Sonra Çanakkale Zaferi, Ortadoğu Türkiye’de Yüksek Öğretim ve Akademi, Türk-Rus İlişkileri, İran ve Türkiye, Amerika, Çin ve İsrail sayıları yayınlayan “TYB Akademi” Ocak 2018’de yayınlanan Orhan Okay sayısıyla yeni yayın dönemine girdi.

Yeni dönemde daha fazla okuyucuya ulaşmayı hedefleyen TYB Akademi yeni bir abone kampanyası başlatmış bulunuyor. Yeni dönem için üç sayılık abone bedeli 40 TL olarak belirlenmiş olup yeni abone olanlara ve aboneliklerini yenileyenlere TYB Akademi’nin geçmiş dönemlerde yayınlanan sayılarından istenen herhangi üç tanesi de hediye edilecektir.

Abonelik için: 0312 232 05 71-72

www.tybakademi.comtybakademi@gmail.com

www.facebook.com/tybakademi

www.twitter.com/tybakademi

instagram/tybakademi

Bu haber toplam 4705 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim