• İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C

TYB Ankara Şubesinden Anlamlı Bir Etkinlik "Kitapsız Asla"

TYB Ankara Şubesinden Anlamlı Bir Etkinlik "Kitapsız Asla"
Türkiye Yazarlar Birliği Ankara Şubesi tarafından "KİTAPSIZ ASLA" ve "KİTABINI AL DA GEL" çağrıları ışığında Okul Kütüphanelerine Kitap Desteği Projesi başlatılmıştır.

Çağımızın modern hayatında insanı esir alan teknoloji ve teknolojinin eseri sanal alemde giderek kaybolan gençliğimizin bulanıklaşan zihninin kitaplarla yeniden durulması; gençlerimize ve insanımıza kitapların tılsımlı kapısını tekrar aralayabilmek; gençlerin kitaba, yazarına ve hayata daha sağlam ve içten dokunmalarını sağlamak amacıyla Türkiye Yazarlar Birliği Ankara Şube Başkanlığı tarafından "KİTAPSIZ ASLA" ve "KİTABINI AL DA GEL" çağrıları ışığında Okul Kütüphanelerine Kitap Desteği Projesi başlatılmıştır. Projenin takdim programı (projenin başlangıcı) 20 Ekim 2018 (Cumartesi) tarihinde saat 19.30'da Ankara'da, Türkiye Yazarlar Birliği Genel Merkezi Mehmet Âkif Salonunda yapılacaktır.

Proje kapsamında, okul kütüphanelerine toplanacak kitaplar için kitap bağışı süresi 20 Ekim- 20 Kasım 2018 tarihleri arasında olmak üzere bir (1) bir aydır. Kitap bağışını kitapların yazarları yanında kitapevleri, okurlar ve kitapseverler de yapabilmektedir. Belirtilen süre içinde kitap bağışında bulunmak isteyenler bağışlarını TYB Ankara Şubesine yapabilirler. -Kitap bağışlarında en az 5 (Beş) kitap bağışlanabilir.-

Kitabın, yazarın, kütüphanenin, okurun ve okumanın, farkındalığın, paylaşmanın önemini vurgulamak için TYB Ankara Şubesince başlatılan projeye kitabı ve insanı seven herkesin destek vermesi beklenmektedir.

Proje Koordinatörü: Güner DİNÇASLAN

MEB-Okullar Koordinasyonu: Rânâ İSLAM DEĞİRMENCİ

(Proje Takdim Programı) Yer: Türkiye Yazarlar Birliği Genel Merkezi

Mehmet Âkif Divanı Sümer 1 Sok. No 11 Kızılay / ANKARA

Kitap Teslim Adresi: TYB Ankara Şubesi Milli Müdafaa Cad. No 10 Kat 6 Daire 12 Kızılay/ ANKARA

Bu haber toplam 1232 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim