• İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

TYB Erzurum Şubesi’nin Kitap Takdimli Ziyaretleri Devam Ediyor

TYB Erzurum Şubesi’nin Kitap Takdimli Ziyaretleri Devam Ediyor
Genel Merkezi Ankara’da olan Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Erzurum Şubesi kitaba ve okumaya dikkat çekmek için sürdürdüğü ‘plaket değil kitap ver’ ziyaretlerini devam ettiriyor.

Erzurum’a atanan bürokrat, yönetici ve diğer görevlere gelenleri düzenli bir şekilde ziyaret eden ve TYB Erzurum Şubesi ile ilgili bilgiler veren şube yöneticileri ziyaretlerde çiçek, plaket gibi alışıldık hediyeler yerine dernek üyesi yazar ve şairlerin kitaplarını takdim ediyor.

Erzurum İl Müftülüğüne atanan Hasan Hüseyin Sula ve yeniden ERVAK Başkanlığına getirilen Erdal Güzel’i ziyaret eden Başkan M.Hnanefi İspirli ile Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Kotan, İsmail Bingöl, Abdulnasır Kımışoğlu ziyaretlerde Sula ve Güzel’e hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Erzurum İl Müftülüğüne atanan Hasan Hüseyin Sula’ya Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şubesi’nin yaptığı çalışmaları anlatan Şube Başkanı M.Hanefi İspirli; İl Müftülüğü başta olmak üzere bir çok kurum ve kuruluşla uyum içerisinde çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Müftü Sula’da Erzurum’da yapacakları çalışmalarda TYB Erzurum Şubesi’nin yanında olacaklarını dile getirerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Geleneksel hale getirilen kitap hediyesinden dolayı özellikle teşekkür ettiğini söyleyen Sula bunun emsal teşkil etmesi gerektiğini belirtti.

ERVAK Başkanlığına yeniden seçilen Erdal Güzel’de TYB Erzurum Şubesi ile kardeş olduklarına inandığını ifade ederek, ortak amaçlarının omurgasını Erzurum’un oluşturduğunu belirtti.

ERVAK’ın köklü yapısı ile şehre bu güne kadar yaptığı katkıları anlatan Güzel TYB Erzurum Şubesi’nin Erzurum için bir şans olduğunu vurguladı.

erz2.jpg

Bu haber toplam 775 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim