TYB Genel Kurul için toplandı

Türkiye Yazarlar Birliği\'nin 16. Olağan Genel Kurul toplantısı, Vakıflar Genel Müdürlüğü Konferans Salonu\'nda yapıldı.

Kaynak : Yeni Şafak

Ahmet Köseoğlu’na teşvik beratı

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB)'nin 16. Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı. Türkiyenin dört bir yanından TYB üyesi yazarların katıldığı genel kurulda İbrahim Ulvi Yavuz güven tazeleyerek yeniden TYB Genel Başkanı seçildi. Programda TYB Konya Şubesinden de övgüyle söz edildi.
TYB Konya Şubesi’nin önceki başkanı ve Niğde Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Köseoğlu’na Teşvik Beratı takdim edildi. Beratı TYB Onursal Başkanı Mehmet Doğan takdim ederken Konya Şubesi’nin çalışmalarından da övgüyle söz etti. Doğan, “Ahmet Köseoğlu’na ‘teşvik beratı’ takdim ediyoruz ama bunun ‘takdir beratı’ olması lazım. Ahmet Köseoğlu yıllardır Konya Şubemizin başında önemli hizmetlere vesile oldu. Yaptıkları işin beğenilmesinin beyanı açısında bu berat önemli” dedi. Konya Şubesi’nin çalışmalarının Konya dışında da hissedildiğini anlatan Doğan, “Bugün Konya’ya gittiğinizde TYB Şubesi’nin kapısını açık bulursunuz. Konya’da her hafta bir kültürel etkinlik var. Bunu takdir etmemek mümkün değil. Ahmet Köseoğlu’dan sonra da arkadaşlarımız başlatılan bu güzel uygulamaya devam ediyorlar. Kendilerini kutluyorum” dedi. Teşvik beratının kendisini mutlu ettiğini söyleyen Ahmet Köseoğlu da, TYB’nin öneminden bahsetti.

Kaynak : konyayenigün.com