• İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C

TYB İstanbul Gençlik İftarı Düzenledi

TYB İstanbul Gençlik İftarı Düzenledi
Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi yıl boyunca faaliyetlere katılan ve TYB İstanbul'da faaliyetlerde bulunan gençler için bir iftar yemeği düzenledi.

İftar öncesi gençler ve onlara eşlik eden usta kalemler, II. Abdülhamid Han türbesini birlikte ziyaret etti. İftar buluşması ise çeşitli organizasyonlarda kültür sanat adına faaliyet yürüten gençleri TYB Yönetim Kurulu ile kaynaştırdı, zengin bir sohbet ortamı oluşturdu. Usta kalemlerle bir araya gelen gençler, çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundular.

GENÇLER BİZİM YOL ARKADAŞIMIZ

İftar yemeğinde konuşan TYB İstanbul Şube Başkanı Mahmut Bıyıklı, TYB İstanbul'un kapılarının gençlere daima açık olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

"TYB İstanbul Şubesi olarak kültür sanat sezonu boyunca yüz akı çalışmalara imza attık. Nitelikli derinlik faaliyetler ürettik. Kamuoyunda çok ses getiren çalışmalarımız oldu. Bütün bu çalışmalarımızda en büyük destekçimiz gençlerimiz oldu. Onlarla çalışmak onlarla değer üretmek bize ayrı bir heyecan kattı. Gençlere önemsemeyen hiçbir kurum geleceğe dair ümitle yürüyemez. Bu sebeple TYB İstanbul olarak gençleri önemsiyoruz. Onları kendimize yol arkadaşı olarak görüyoruz.

Biz TYB olarak yaptığımız her faaliyetin temelinde okumayı kültürü merkeze aldığımız için bütün çabalarımızın sonunda elinde kitap taşıyan düşünce adamlarının eserleriyle tanışan kendisine hedefler belirlemiş gençler görürsünüz. Çalışmalarımızda daima hedefimiz bir gençtir. Biz o bir gence ulaştığımızda binlere daha rahat ulaşırız. Hamdolsun ulaştığımız bir gençten okumayı seven yazmayı seven kültürümüze dost binlerce gencimiz oldu. Bundan sonraki yürüyüşümüzde de omzumuz genç arkadaşlarımızın omuz hizasında olacaktır. Omuz omuza daha adil daha aydınlık bir Türkiye için koşmaya devam edeceğiz."

TYB İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Üyelerinden Abdulkadir Emeksiz, Muzaffer Doğan, İhsan Kabil, Fatma Gülşen Koçak, Yusuf Dinç, Dursun Ali Taşçı, Ahmet Maraşlı, Demirhan Kadıoğlu, Ekrem Aytar, Sedat Yılmaz, İsmail Sezer'in katıldığı iftar yemeğinin ardından TYB İstanbul Şubesi'nin mekânı olan Kızlarağası Medresesi'nde çay eşliğinde kültür sohbeti gerçekleşti.

Bu haber toplam 1037 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim