• İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C

TYB İstanbul’da Bir Günde Üç Kültür Programı

TYB İstanbul’da Bir Günde Üç Kültür Programı
Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) İstanbul Şubesi, 17 Şubat Cumartesi günü kültür sanat meraklılarına dopdolu bir içerikle festival tadında bir gün yaşatacak.

 

TYB İstanbul Şubesi 17 Şubat Cumartesi günü üç farklı kültür etkinliği gerçekleştirecek.

İLK KİTAPLAR İLK HEYECANLAR

Hüseyin Ahmet Çelik’in hikâye türündeki ilk kitabı Sevinebilirsin Suâda İşte Yalnızız, geçtiğimiz günlerde İz Yayıncılık’ın Muhayyel dizisinden çıktı. Çelik, ilk kitap heyecanını paylaşmak için 17 Şubat Cumartesi günü saat 14.00’te TYB İstanbul’da, “İlk Kitaplar İlk Heyecanlar” program serisi kapsamında bir söyleşi gerçekleştirecek.

 

ŞİİRLERLE KUDÜS

Saat 16.00’dan itibaren "Şiirlerle Kudüs Özlemi" Kudüs şiirleri akşamı gerçekleştirecek. Edebiyatçı yazar Ali UralAhmet Turgut ve Orhan Gazi Gökçe’nin de katılacağı programda şiirlerin yanı sıra ney dinletisi de olacak. Fotoğraflarla Kudüs’ün anlatılacağı bir söyleşinin de eşlik edeceği programı, Açık Fikir Platformu öğrencileri hazırladı.

 

4 ŞAİR 4 KİTAP

Günün son programında 4 şairin 4 kitabının konuşulacağı bir panel olacak. Şair ve yazar İsmail Kılıçarslan’ın yöneteceği programda; Aykut Nasip Kelebek, Selim Sina Berk, Turgay Demirel ve Mehmet Ali Genç yeni çıkan şiir kitapları üzerine konuşacaklar. Sanat, edebiyat ve basın dünyasından seçkin konukların katılacağı programda; misafirlere Aykut Nasip Kelebek’in Kelimeler ve Adımlar, Selim Sina Berk’in Bütün Yağmur Dualarına Amin, Turgay Demirel’inYüreğimin Tamamı ve Mehmet Ali Genç’in Aç Karnımın Tok Hayalleri isimli kitapları da hediye edilecek.

 

 

Tarih: 17 Şubat Cumartesi

Saat: 14.00 – 16.00 – 18.00

Yer: TYB İstanbul Şubesi / Sultanahmet – İstanbul

İletişim: 0 212 527 75 18

siirlerle-kudus.jpgilk-2.jpg19-2.jpg
Bu haber toplam 1176 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim