• İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

TYB İzmir Şubesi'nden Ondokuz Mayıs Üniversitesini Ziyaret

TYB İzmir Şubesi'nden Ondokuz Mayıs Üniversitesini Ziyaret
TYB İzmir Şubesi Seferihisar’da bulunan Ondokuz Mayıs Üniversitesi Yaratıcı Yazarlık Uygulama Araştırma Merkezi’ni ziyaret etti.

Türkiye Yazarlar Birliği İzmir Şubesi 28 Ağustos 2015 tarihinde, Seferihisar'da bulunan Ondokuz Mayıs Üniversitesi Yaratıcı Yazarlık Uygulama ve Araştırma Merkezinin sertifika törenine katıldı.

Sakın, Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nin İzmir Seferihisar’da ne işi var demeyin. İnsan iş yapmayı, faydalı olmayı kafasına koymuşsa buna engel yok. Hizmeti vatandaşın ayağına götürmeyi başarmışlar. Okul daha yeni açılmış. O kadar yeni ki henüz Seferihisar’da bilen yok. Üç defa önünden geçtik nihayet yakın bir otelin güvenlik görevlisi açılışını hatırlayıp orası olmalı diyerek gösterdi.

Daha Önce Kurumun Müdürü İlknur Tatar Kırılmış yardımcısı Ayşe Hanım ve Adem Poyraz ile birlikte derneğimize uğrayıp dostça bir ziyarette bulunmuşlardı.  Yaklaşık iki saat kadar görüştük. Konularımız ortak yani “yazma, yazarlık” beraber neler yapabileceğimiz üzerinde durduk. Bu ziyaret bizim içinde iyi oldu. Artık üniversiteliler kapılarını halka açıyordu. Ödül töreninde de bunu gördük. Okul Müdürü İlknur Tatar Hanım’ın sıcak, heyecanlı davranışlarından da bu işin devamının geleceğini görmek mümkündü.

Toplantıda kalabalık bir katılımcı olmasının yanı sıra TYB İzmir şubesi Başkanı Mahir Adıbeş, Seferihisar Kaymakamı, Belediye başkanı Tunç Soyer de vardı. Beni şaşırtan Londra'da yaşayan Yazar Mevlüt Ceylan’ın eşi ve iki çocuğuyla birlikte orada karşılaşmamızdı. Mevlüt Ceylan’ın iki çocuğu da bu kursa katılmışlar, sertifika aldılar.

Bu haber toplam 1741 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim