• İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

TYB Trabzon Şubesi Öğretmenleri Ağırladı

TYB Trabzon Şubesi Öğretmenleri Ağırladı
Trabzon Şubesi, Ülkemizin muhtelif illerinden Trabzon’u ziyaret eden öğretmenlerimize ev sahipliğinde bulundu”

Türkiye Yazarlar Birliği Trabzon şubesi yönetim kurulu kararı neticesinde, şube başkanı Kamuran Tuna ve şube sekreteri Neslihan Eyüboğlu’nun nezaretleri ile Ülkemizin muhtelif illerinden Trabzon ilimize kültür gezisinde bulunan öğretmenlerimize ev sahipliği yapıldı.

Edinilen bilgiye göre, içlerinde şair ve yazarların da bulunduğu 1977-1980 yılları mezunu yaklaşık 80 kişilik öğretmen kafilesinin geleneksel kültür gezisi portföyünde bu yıl Karadeniz kıyılarının şirin tarih kenti Trabzon vardı. Bahse konu gezi faaliyetinde, şube yönetim kurulu üyelerimizin katılım ve destekleriyle anlamlı dakikalar ve kültürel etkileşimler yaşandı.

Şube başkanı Tuna ve şube sekreteri Eyüboğlu’nun “yürüyen kütüphane niteliğindeki öğretmenlerimizle birlikte, şehrimizde hemhal olmaktan, karşılıklı fikir teatisinde bulunarak buram, buram kültür, bilgi ve dostluk havasını solumaktan ötürü duyduğumuz memnuniyet tarifsizdir”. Şeklindeki ifadelere yer verdikleri öğrenildi.

 

Bu haber toplam 979 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim