• İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

“TYB Yöneticilerini Şehrimizde görmekten mutlu oldum”

“TYB Yöneticilerini Şehrimizde görmekten mutlu oldum”
Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, “ Şehir Kültürü - Kültürlü Şehir Bilgi Şöleni” için Elazığ’da bulunan Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) yöneticileri ve bildiri sunacak akademisyenlerle sempozyum öncesinde bir araya geldi.

TYB Şeref Başkanı D. Mehmet Doğan, Genel Başkan Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan yönetim kurulu üyeleri ve bilim adamlarını şehrimizde görmekten mutlu olduk diye konuşan Başkan Yanılmaz şunları söyledi: “Hizmetleri insan odaklı gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlardan gelen talepleri aynı anda yerine getiriyoruz. Diğer yandan, “2018 yılını Kültür ve Sanat Yılı” ilan ettik. Bu alanda şimdiye kadar bir çok önemli projeyi de hayata geçirdik. Şimdi de “Şehir Kültürü - Kültürlü Şehir Bilgi Şöleni” ni birlikte yapacağız. Katkı ve katılımlarınızdan dolayı TYB yöneticilerine ve bildiri sunacak bilim adamlarına teşekkür ediyorum” dedi.

D. Mehmet Doğan’da yaptığı konuşmada Türkiye Yazarlar Birliği’nin  “Şehir Tarihi Yazarları Kongreleri” başta olmak üzere, düzenlediği pek çok ulusal ve uluslararası etkinlikte şehircilik ve şehir kültürünü gündeme taşıyan önemli programlar icra ettiğini, burada da olmaktan da mutlu olduklarını söyledi.

Genel Başkan Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan da yaptığı konuşmada TYB’nin 40. Yılı nedeniyle yurt içinde ve yurt dışında bir çok faaliyet düzenlediklerini, kadim şehir Elazığ’da da  şehir ve kültürün konuşulacağı sempozyum hayırlara vesile olmasını diliyorum diye konuştu.

Toplantıya TYB Şeref Başkanı D. Mehmet Doğan, Genel Başkan Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, TYB Vakfı 2. Başkanı İbrahim Ulvi Yavuz, Şanlıurfa eski belediye Başkanı ve Milletvekili İbrahim Halil Çelik, Mali Sekreter A. Fatih Gökdağ, Genel Sekreter Muhammed Enes Kala, başkan danışmanı Ferhat Koç, yönetim kurulu üyeleri Mahmut Erdemir, Mehmet Kurtoğlu ve TYB Elazığ Temsilcisi Nazım Payam katıldı.

img_3884.jpg

Bu haber toplam 1206 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim