• İstanbul 18 °C
  • Ankara 19 °C

TYB'den Meclis Başkanı Şahin'e Şükran Beratı

TYB'den Meclis Başkanı Şahin'e Şükran Beratı
D.

meclisziyaret

D. MEHMET DOĞAN’DAN ŞAHİN’E: “BÜROKRASİ İSTİKLÂL MARŞI KUTLAMALARINDA ÇOK YAVAŞ”

MECLİS BAŞKANI MEHMET ALİ ŞAHİN: “EN KISA ZAMANDA TYB’Yİ ZİYARET EDECEĞİM”

Türkiye Yazarlar Birliği TYB’nin yeni genel merkezi ve hizmet binasının açılışına katkılarından dolayı Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mehmet Ali Şahin’e şükran beratı sundu.

TYB Şeref Başkanı D. Mehmet Doğan, TYB Genel Başkanı İbrahim Ulvi Yavuz, yönetim kurulu üyeleri  Ahmet Fidan, Ahmet Şenol, Erbay Kücet, Tarkan Zengin ve Ercan Yıldırım’dan oluşan heyet 03.02.2011 tarihinde TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin’i ziyaret etti. TYB Şeref Başkanı Mehmet Doğan ziyarette Mehmet Ali Şahin’in hem kültürel faaliyetlere hem de TYB’ye büyük destek verdiğini söyledi. Mehmet Ali Şahin’e TYB’nin yeni yeri ve faaliyetleri hakkında bilgiler veren Doğan, TYB kültür merkezinde her gün birden fazla etkinliğin yapıldığını anlattı. Mart ayı itibariyle Mehmet Akif ve İstiklal Marşı etkinliklerinin başlayacağını hatırlatan Mehmet Doğan, bu seneki kutlamaların geçtiğimiz yıllara nazaran daha sönük geçme tehlikesiyle karşı karşıya bulunduğu üzerinde durdu. İstiklal Marşı Kutlama Kurulu’ndaki üyelerin her sene değiştiğini ve bürokratik işleyişin ağırlığını vurgulayan Doğan, İstiklal Marşı kutlamalarının ehemmiyetinin tam olarak anlaşılamadığını kaydetti.

Meclis Başkanı Mehmet Ali Şahin’de TYB’nin faaliyetlerini yakından takip ettiğini söyledi. En kısa zamanda Yazarlar Birliği’nin yeni yerine geleceğini açıklayan Şahin, Mehmet Akif ve İstiklal Marşı üzerinde durdu. Kutlamaların canlı olması gerektiğini dile getiren Şahin, bu konuda kendisine düşen vazifeleri yapacağı sözü verdi.

Konuşmaların ardından Mehmet Doğan ve İbrahim Ulvi Yavuz Meclis Başkanı Mehmet Ali Şahin’e şükran beratı ile birlikte TYB’nin yayınlarından oluşan bir takım takdim etti.

Bu haber toplam 1594 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim