• İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

Üsküdar Söyleşileri Başlıyor

Üsküdar Söyleşileri Başlıyor
Şakir Kurtulmuş ile Üsküdar Söyleşileri 26 Ekim Cuma günü başlıyor.

Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde Üsküdar Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nün katkıları ile gerçekleşecek söyleşilerde Üsküdar’da yaşayan, Üsküdar’ı mekan edinen, uzun yıllar burada yaşayan sanat ve edebiyatçılar, tarihi şahsiyetler  konuk edilecek.

26 Ekim Cuma günü saat 18.30 da başlayacak olan Üsküdar Söyleşileri’nin ilk konuğu Ali Haydar Haksal olacak. Yedi İklim Dergisi Genel Yayın Yönetmeni olan Haksal uzun bir süredir  Üsküdar’da ikamet ediyor ve derginin yayımı ve dağıtımı da buradan yapılıyor. Dergi idarehanesi aynı zamanda Ali Haydar Haksal’ın kitaplarının da bulunduğu bir kütüphanede bulunuyor, dergi ile ilgili tüm işlemler buradan yapılıyor. Derginin yazarları ve okurları için aynı zamanda bir buluşma yeri olan idarehane her Cuma devam eden sohbetlere de ev sahipliği yapıyor. Ali Haydar Haksal’la yapılacak Üsküdar Söyleşileri’nde hem derginin mekanı, serüveni hem de Üsküdar, Üsküdar’ın önemi ve değerleri konuşulacak.


2957_ub_kultur-isleri-mud_-sakir-kurtulmus-ile-uskudar-soylesileri[1].jpg

Bu haber toplam 1236 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim