Vatan Nöbetimiz Kıyamete Kadar Devam Edecek!

Vatan Nöbetimiz Kıyamete Kadar Devam Edecek!
TYB İstanbul Şube Başkanı Mahmut Bıyıklı Taksim Meydanı'nda Konuştu.

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine karşı vatandaşlar, İstanbul’un meydanlarında “demokrasi nöbeti“ni sürdürüyor.


Vatandaşlar, akşam saatlerinden itibaren ellerinde Türk bayraklarıyla Taksim Meydanı’nı doldurdu. Darbe karşıtı sloganlar atan vatandaşlar, sahneden çalınan marşlara ve ilahilere eşlik etti.

Demokrasi nöbeti tutanlar, meydana kurulan ekranlardan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasını dinledi.

Numan Kurtulmuş, Ahmet Misbah Demircan ve Ali Babacan'ın konuşmasından sonra kürsüye TYB İstanbul Başkanı Mahmut Bıyıklı ve TYB İstanbul üyeleri Şair Bestami Yazgan Şair Yusuf Dursun ve Şair TV programcısı Mustafa Toprak geldi.

Şairlerin şiirlerini yorumlamasından sonra mikrofona geçen Mahmut Bıyıklı Meydanı dolduran coşkulu kalalabalığı selamlayarak konuşmasına başladı.  Bıyıklı konuşmasına şöyle devam etti:

''Kahramanların ve kahramanlıkların Malazgirt'te, Çanakkale'de diğer meydan muharebelerinde donup kalmadığını vatan millet memleket aşkının her asırda devam ettiğini bu aziz millet bir kere daha ortaya koymuştur. 15 Temmuz tarihimize şanlı bir destan olarak kaydedilmiştir. İlk andan itibaren meydanlarda olan bir kardeşiniz olarak bu büyük milletin bir ferdi olmaktan şeref duyuyorum. Şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimizi saygıyla hürmetle selamlıyorum.
Bu işgal girişiminden bizler çok ders çıkardık.  Ders çıkarmakla birlikte unutulmaz dersler de verdik. Menderesi darağacında astıranlar Turgut Özal'a kan kusturanlar, Erbakan'ı konuşmadan susturanlar yine bir kurban istediler. Onlara Erdoğan'ı yedirmeyeceğimizi net bir şekilde göstermiş olduk. Buradan Taksim'den dünya medya sesleniyorum şunu iyi bilsinler ve iyi yazsınlar ki bizler canımızla kanımızla Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın yanındayız. Başbakanımız Binali Yıldırım'ın yanındayız. Seçilmiş meclisin yanındayız.

Vatan nöbetimiz kıyamete kadar devam edecektir. Fetullahçı katillere, beyinleri ve ruhları satılmış hainlere karşı iman dolu göğsümüzü siper etmeye devam edeceğiz. Aynı Çanakkale'de olduğu gibi biz 15 Temmuz gecesi meydanlara çıkarken eşimizle dostumuzla helalleşerek çıktık. Dönmek üzere çıkmadık. Her namazda şahadeti duasının başına koyan bir milleti kim yenebilir? Kim esir edebilir?

Pentagon'un Pensilvanya'nın üzerimizdeki hesapları hiçbir zaman tutmayacak. Onların hesabı varsa Allah'ın da bir hesabı vardır. Yarınlar bizim olacak. Türkiyemiz aydınlık geleceklere gebedir.  Ülkemiz için üretmeye, koşmaya çalışmaya, devam edeceğiz.''


Taksim’deki demokrasi nöbeti marşlar ve ilahiler ve konuşmalar eşliğinde devam ediyor. 

 

Bu haber toplam 1649 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim