• İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

Vedat Güneş

Vedat Güneş
1964 yılında Ankara’nın Beypazarı ilçesinde doğdu. İlk ve ortaokulu Beypazarı’nda, liseyi Ankara Meteoroloji Teknik Lisesinde tamamladı. 1984 yılında memur oldu. İşletme Fakültesini bitirdi.

1964 yılında Ankara’nın Beypazarı ilçesinde doğdu. İlk ve ortaokulu Beypazarı’nda, liseyi Ankara Meteoroloji Teknik Lisesinde tamamladı. 1984 yılında memur oldu. İşletme Fakültesini bitirdi. Birçok ilde memur ve idareci olarak görev yaptı. Halen Ankara’da ikamet etmektedir.

Kişisel gelişim konusunda eğitimler alan Güneş, birçok kamu kuruluşunda “Verimli Çalışma Teknikleri ve Zaman Yönetimi, Protokol Kuralları, Beden Dili, Kamu Kurumlarında Etkili İletişim ve Motivasyon, e-Devlet Uygulamaları” seminerleri verdi.

Yeni Devir, Zaman, Genç Kuşak, Kültür Edebiyat, Günce, Hazan, Kelime, Varide, Lodos vb. gazete ve dergilerde yazı, şiir, hikaye ve makaleler; yerel gazete ve internet haber  sitelerinde köşe yazarlığı; Türkiye Yazarlar Birliği Bülteni ve Yıllığında Çocuk Edebiyatı ve Yayın Hayatı bölümlerini hazırladı, özel radyo ve televizyonlar için metin yazarlığı yaptı.

Şiirli Dakikalar (Beypazarı Belediyesi Kültür Yayınları-1,1998), Gözlerim Orman Yangını, (Günce Yayıncılık, Ankara,1999), Şiirimizde Kırşehir, (Kırşehir Valiliği Yayını, 2008), Kırşehir, Nevşehir, Aksaray İklimi (Meteoroloji Genel Müdürlüğü internet Yayını, 2010-Mesleki Çalışma) adlı kitapları yayımlandı. MÜDÜR, MÜDÜR MÜDÜR başlıklı kitabı ise Yükseliş Kişisel Gelişim yayınları arasından yakında okuyucusu ile buluştu.

Bu haber toplam 3771 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim