• İstanbul 24 °C
  • Ankara 25 °C

'Yaşayan Nasreddin Hoca' Söyleşisi

'Yaşayan Nasreddin Hoca' Söyleşisi
Sakarya Şubesi, Fahri Tuna'nın on üçüncü kitabı da olan 'Yaşayan Nasredddin Hoca; Hâfız Hasan Çolak'la söyleşi düzenledi.
1-Sakarya Şubesi, Fahri Tuna'nın on üçüncü kitabı da olan 'Yaşayan Nasredddin Hoca; Hâfız Hasan Çolak'la söyleşi düzenledi.

Adapazarı Sait Tanış Kültür Merkezi'nde cumartesi günü tyb sakarya şubesi'nce düzenlenen ve otuzu aşkın şair, yazar, akademisyen ve müzisyenin katıldığı söyleşiye, biyografi kitabının konusunu teşkil eden Hâfız Hasan Çolak'ın anıları renk kattı. Hayatı boyunca yaşadığı 'taraklı yalazaları'nı kendine has renkli üslubuyla anlatan Hâfız Hasan Çolak izleyicileri kahkahaya boğdu.
Yaklaşık bir buçuk saati aşan söyleşinin sonunda Hâfız Hasan Çolak ve yazar Fahri Tuna, kitabı birlikte imza atarken, bir gün bile okula gitmeyen Hâfız Hasan Çolak'ın imza yerine parmak basması da söyleşiye damgasını vurdu.
yaayan_Nasreddin_Hoca_hafz_hasan_olak_Kapak_-21.10.2014
Bu haber toplam 2095 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim