Yeni Üyemiz: Selman Tunay Kamer

Yeni Üyemiz: Selman Tunay Kamer
Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) yeni üyelerini tanıtıyor.

1336 numaralı üyemiz Selman Tunay Kamer, 1980 yılında Hatay’ın Dörtyol ilçesinde doğdu.

2004 de Gazi Üniversitesi, Kastamonu Eğitim Fakültesi, Sınıf Öğretmenliği Ana Bilim Dalı’nda lisans, 2008 yılında Gazi Üniversitesi, Eğitim Bilimleri Enstitüsü, Eğitimin Sosyal ve Tarihi Temelleri bilim dalında yüksek lisans, 2013 yılında Ankara Üniversitesi, Eğitim Bilimleri Enstitüsü, Eğitimin Sosyal ve Tarihi Temelleri bilim dalında doktora eğitimini tamamladı.


 2005 yılından itibaren sırasıyla Gazi, Kastamonu, Cumhuriyet ve Kastamonu üniversitelerinde görev yaptı.
Çalışma alanları eğitim sosyolojisi, Türk eğitim tarihi, toplumsal cinsiyet, çok kültürlülük, kadın çalışmaları, çocuk hakları ve yabancı uyruklu öğrencilerin uyumu, program geliştirme konularında ulusal ve uluslararası dergilerde yayınlanmış birçok makalesi, ulusal ve uluslararası sempozyumlarda sunulmuş birçok bildirisi, uluslararası yayınevleri tarafından yayınlanmış kitaplarda editörlük, kitap ve bölüm yazarlıkları bulunmaktadır.


Çocuk işçiliğinin önlenmesi, ahlak eğitimi, kadın hakları ve toplumsal cinsiyet konularında uluslararası ve ulusal düzeydeki projelerde görev aldır. 2018 yılında doçentlik unvanı alan Selman Tunay Kamer,   halen Kastamonu Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölümü’nde Doçent Doktor olarak görev yapmaktadır.

Bu haber toplam 3332 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
    Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim