• İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

Yol arkadaşlarımızı yâd ediyoruz

Yol arkadaşlarımızı yâd ediyoruz
Türkiye Yazarlar Birliği Vefat eden üyelerini anıyor.

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) kuruluşunun 40.yılında yurt içinde ve yurt dışında çok sayıda kültür sanat etkinlikleri düzenliyor. 40. yıl faaliyetler kapsamında vefat eden üyeleri anmak için özel bir etkinlik gerçekleştirilecek.

10 Şubat 2018 Cumartesi günü saat: 15.00 de TYB Genel Merkezi’nde düzenlenecek programa Birliğin kuruluşundan bugüne kadar vefat eden üyelerin aileleri, arkadaşları ve yakınları da katılacak. 

Yâd edilecek 86 üye arasında şu isimler de bulunuyor: Muhsin Yazıcıoğlu, Abdurrahim Karakoç, Ömer Lütfi Mete, Mehmet Âkif İnan, Fahrettin Bozdağ, Mustafa Miyasoğlu, Erdem Bayazıt, Orhan Okay, Rıfkı Kaymaz, A. Vahap Akbaş, Yücel Çakmaklı, Fevziye Abdullah Tansel, Mehmet Ali Taşçı, İsmail Hakkı Yılanlıoğlu, Seyfeddin Manisalıgil, Nazım Zeyrek, Selahaddin Savcı, Mehmet Aksoy, Sami Ateş, Şevket Bulut, Fikret Çulhaoğlu, Ömer Erturgut, Galip Erdem, Mustafa Arafatoğlu, İbrahim Bozyel, Feramuz Aydoğan, Cinuçen Tanrıkorur, Hasan Ali Kasır, Göktürk Mehmet Uytun, Kaya Özdemir, Nazir Akalın, Yalçın Özer, Burhaneddin Kayhan, Alaaddin Özdenören, Ali Kemal Belviranlı, Zeki Alan, Şevket Beysanoğlu, İsmail Ali Sarar, İsmail Kaya, Ahmet Derin, Cahit Yeşilyurt, Zemçi Çetinkaya, Necdet Konak, Hasan Nail Canat, Abdülkerim Abdülkadiroğlu, Cavit Kalpaklıoğlu, Ali Nar, M. Akif Albayrak, Baydur Yılmaz, Şükrü Ünalan, Hasan Nail Canat. 


TYB Mehmed Âkif Divanı / Sümer 1 Cd. 11/9 (Kat:4) Kızılay/Ankara

sc-23-1.jpg

Bu haber toplam 2188 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim