• İstanbul 23 °C
  • Ankara 24 °C

Yusuf Serçe'den: Gazi Doğu Türkistan’ı TANIMADI

Yusuf Serçe'den: Gazi Doğu Türkistan’ı TANIMADI
Her gün yeni vahşet videoları düşüyor sosyal medyaya. Bir parça çocukların Komünist Çin idaresinde nasıl canavarlığa maruz kaldığının, sırf oruç tutuyor diye öldürülen insanların, ve daha nice mezalimin görüntüleri bunlar.

Ancak kendilerine dokunmadıkça, menfaatlerine halel gelmedikçe yahut “Erdoğan’a karşı” kullanamıyorlarsa asla bir haber değeri taşımayan görüntüler elbet. Kandil’deki ‘çiçekli’ tarlalardan, ovada “yakışıklı saz çalan ozan Selo’dan”, LGBT’nin renklerinden sorun bunlara.

Kemalist Faşistlerle ‘Sol Nasyonel Kürt’ Faşistlerinin Fetö ile resitalini, Emperyal güçlerle dansını falan…

***

Tek parti döneminde, sadece 1944 yılında ‘Boraltan Köprüsü’ hadisesi, 144 Azerbaycan Türkünün ölüme gönderilmesi yoktur! Yahut az gerisinde Kocaoğlu’nun zorla(deport edilmesi) Afganistan’a gönderilmesi!

Kocaoğlu kimmidir? İzmir Belediye Başkanı, he mi!

Osman Hoca(Kocaoğlu) 23 Eylül 1921’de Buhara Cumhurbaşkanı seçilir. Mustafa Kemal’in yardım isteğine Lenin’in olumsuz cevap vereceğini duyan Osman Hoca, tam 100,000,000(yazıyla Yüz Milyon) altın rubleyi kendilerinin verebileceğini söyler.

***

Ey kendini solcu zanneden LGBT peşinde fikri iğfal edilip zihni ‘ib.eleşen’, komünist artıkları, Kemalist faşistler ve Fetö’nün ‘ablaları’, o ki bugün Türkiye diye bir devlet varsa en büyük mimarlarından biridir Kocaoğlu, hem de kendi ülkesini, hatta Turan’ı feda etmiştir bu uğurda.

Sanılanın aksine, bize İstiklal Harbinde Bolşevik Komünist Rusya falan yardım etmemiş, aksine gönderilen paranın %90’ını ‘gasp etmiştir’ yoldaş! Parayı gönderen Kocaoğlu’dur ve akibeti de Gazi’nin emir ve imzasıyla ‘deport’ edilmek, Afganistan’a sürgündür maalesef!

Sadece bu kadar mı? Ah ki ne ah! Ulaşan paranın çoğu şu an CHP’nin ‘arpalığı olan’ İş Bankası’nın sermayesi yapılmıştır.

Bitti mi? Şu kadar miktarı(100 bin Osmanlı Altınına denk kısmı, 500 bin ruble) silah almak için Mustafa Kemal’in adamları(Savfet Arıkan ve Nuri Conker) Alman Pavyonlarında (zevku sefada)’karılarla yemiş, kumarda kaybetmiştir’.

Haklarında meclis soruşturması açılmış!-da ne olmuş?!...

Yetti mi, bukadar mı? Hangi birini sayalım, binbir acının hangi birini yazalım? Batı Trakya, Musul, Kerkük, yahut Halep, çık yukarı Batum…

Devamı için: http://www.milatgazetesi.com/Gazi-Dogu-Turkistani-TANIMADI/70816#.VZJ23vntmko

Bu haber toplam 672 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim