• İstanbul 25 °C
  • Ankara 30 °C

Zihinsel mi, fiziksel mi?

Zihinsel mi, fiziksel mi?
Türkiye’den gelenlere sevgilerini ifade eden sadece Filistinli esnaflar değil. Kudüs sokaklarında yürürken Fas’tan gelen bir grupta yer alan insanlar yakanızdaki hilal ve yıldız’ı görünce “Aşkım Türkiye” diye bağırabiliyor.
Sizinle fotoğraf da çektirmek istiyorlar. Buradan da anlaşılıyor ki Türkiye’nin Sivil Toplum Kuruluşları üzerinden yaptığı açılım bütün İslam coğrafyasının etkisi altına almış durumda. Hemen herkesin gözü Türkiye’de. Kötü düşünenler yok mu? Elbette ki vardır ama iyi örnekler bu kadar çokken neden kötüyü nazara verelim ki?

Kudüs programı devam ederken bir akşam kısa süreliğine de olsa 1948 Filistin İslami Hareketi lideri Şeyh Raid Salah’ın yardımcısı ve sözcüsü Dr. Nasır Halid İkbari ile sohbet etme imkanı buluyoruz. Daha önce gazetemizde haberini yaptığımız sohbetin önemli kısımlarını hatırlamakta fayda var.

İslam ülkelerinin parçalanmış halini nazara veren Dr. Halid, bu parçalanmışlık halinin Filistin’i yalnızlaştırdığını, yalnızlaşan Filistin’in de İsrail’in iştahını kabarttığını söylüyor.

Mescid-i Aksa’nın her ana bir işgale maruz kalabileceğinin altını çizen Halid’in sözleri tüyler ürpertiyor. Mescid-i Aksa’nın kapılarında İsrail polisleri duruyor.

Devamı: https://www.dirilispostasi.com/dunya/zihinsel-mi-fiziksel-mi-isgali-idrak-etmek-4-gozleri-turkiyede-sozleri-lutfen-gelin-5cebc66dc0d1c503d564d653

 
Bu haber toplam 577 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim