• İstanbul 15 °C
  • Ankara 11 °C

Zihinsel mi, fiziksel mi? İşgali idrak etmek! -1

Zihinsel mi, fiziksel mi? İşgali idrak etmek! -1
Nisan ayının ortalarında belli oldu Kudüs’e gideceğim; benim dışımda Mirasımız Derneği’nden Halis Mutlu ve Yörünge Tur’dan Cihan Yaşa da dahil olmak üzere 37 kişilik bir grupla mukaddes beldede 4 gece 5 gün geçirme imkanı yaşadık.

Bu bir gezi yazısı değildir. Sizlere Kudüs’ün ne kadar güzel bir şehir olduğunu, “3 semavi dinin merkezi” olduğunu, nereden ne alınacağını, nerede ne yenileceğini yazmayacağım.

Size dilim döndüğünce “İşgali” resmetmeye çalışacağım!

Yaklaşık 1 ay boyunca heyecanla beklediğim yolculuk, yazar ve gazetecilerin yanı sıra, öğrencilerin de bulunduğu grubun henüz havaalanında kaynaşmasıyla başladı.

Yolculuk öncesi bizlere mihmandarlık yapan Halis Mutlu’nun yoğun uyarıları ile karşılaştık. Siyonist rejimin henüz Ben Gurion Havalaanı’nda zorluk çıkarmaya başladığını, grup halinde hareket etmenin önemli olduğunu ve uyarılara dikkatli bir şekilde uymamızı istedi. Gerçekten de Ben Gurion’a iner inmez başladı zorluk. Siyonist rejim adeta “Siz geldiniz ama buraların hakimi benim” edasıyla 2 arkadaşımızı yaklaşık 1 saat sorguya alarak keyfi bir şekilde grubu bekletti.

Sebebi “Grubu yormak, buraların bir İslam beldesi olmadığını hissettirmek ve Müslümanlar’ın, hususan Türkiye’den geleceklerin gözünü korkutmak!”

Devamı: https://www.dirilispostasi.com/dunya/zihinsel-mi-fiziksel-mi-isgali-idrak-etmek-1-5ce72c4c5fe8295e7223fee5

Bu haber toplam 419 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim