• İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C

Abdülkadir Özkan: ABD ve AB’ye tavır konulamaz mı?

Abdülkadir Özkan: ABD ve AB’ye tavır konulamaz mı?
Başlığı görür görmez akla, “ABD ve AB’ye savaş açılmasını mı istiyorsun?” sorusu gelebilir. Ülkemizdeki örgütlü her türlü eylem ve kalkışmanın arkasında FETÖ’nün ve diğer örgütlerin olduğu biliniyor.

Adamlar darbeye kalkıştılar, 250 insanımızı katlettiler, binlercesini yaraladılar ve söz konusu örgütün mensuplarının bir kısmı önceden, bir kısmı da darbe girişiminin başarısızlıkla sonuçlanmasının ardından ABD’ye ve AB ülkelerine kaçtılar.  Aradan geçen bunca zamana rağmen ne ABD’den ne de AB ülkelerinden söz konusu terör örgütü mensuplarına karşı ne bir soruşturma açıldı ne de ülkemizin taleplerine rağmen iadeleri gündeme geldi.

Son olarak uyuşturucu kaçakçılarına yönelik operasyonun ardından medyaya yansıyan haberlerden anlıyoruz ki, bu suç örgütünün kasası FETÖ’de, yani bu örgüt uyuşturucu çetesi ile de işbirliği halindeymiş. Böyle olunca hâlâ ABD, FETÖ elebaşını ülkesinde korumayı sürdürmeye devam ediyorsa, uyuşturucu şebekesi elemanları kadar FETÖ ve bu elemanları ülkesinde koruyan ABD de sorumlu değil midir? Yıllarca içimizde odaklanmış, örgütlenmiş söz konusu örgütün başının yurt dışında krallar gibi ağırlandığı düşünüldüğünde sanıyorum bu örgütün elemanları kadar bu elemanları ülkemize iade etmeyen ülkeler de suçludurlar ve yargılanmaları gerekir.

Devamı: https://www.milligazete.com.tr/makale/4952144/abdulkadir-ozkan/abd-ve-abye-tavir-konulamaz-mi

Bu haber toplam 187 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim