• İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

Abdülkadir Özkan: Dışarıda Yeteri Kadar Düşman Var

Abdülkadir Özkan: Dışarıda Yeteri Kadar Düşman Var
Geldiğimiz noktada yeryüzünde yeteri kadar düşmanımız olduğunu herkes görüyor olmalı.

Sadece terörle verdiğimiz mücadeleye bakıldığında bile terör örgütlerine hangi ülkelerin destek verdiği, bunun yanında arada birlik ve dostluk nutukları atmalarına rağmen bu tür söylemlerinin samimi olmadığını ülkeyi yönetenlerin göremiyor olması mümkün değil. Zaten sık sık olmasa da bir takım ülkemiz aleyhine hareket ve eylemler karşısında yapılan açıklamalar dost kılıklı düşmanlarımızın yeteri kadar bulunduğunu görüyoruz. Söz gelimi, Suriye’nin karıştırılmasından bu yana geçen süre içinde bir yandan ABD, bir yandan Rusya’nın,  Suriye’deki üslerine yeni silahlar yığdıklarını ya da yeni üsler oluşturduklarının bilinmeyen bir yanı yok.

Kısacası, ülkemiz yıllardan beri terörle mücadele veriyorsa bunun sorumluları dost ve müttefik bellediğimiz ülkeler değil mi? Türkiye olarak yıllardan beri sınırlarımızın her karışını güvenli hale getirmenin mücadelesini verirken terör örgütlerini Haçlı-Siyonist ittifakının himayeleri altına aldıklarının artık gizlenebilecek bir yanı kalmamış durumda. Ülkemizin terör örgütlerinin kökünü kazıyana kadar rahat ve huzur görmeyeceği ortada. Bunun için diyebiliriz ki yıllardan beri ülkemizin sürdürdüğü mücadeleyi sadece terör örgütleri ile sınırlandırmak doğru değildir. Çünkü ülkemiz terörle mücadele ederken aynı zamanda terör örgütlerinin arkasındaki ülkelerle bir diğer ifadeyle Haçlı-Siyonist ittifakı ile de mücadele ediyor. Bu bakımdan yeryüzünde oluşturulmuş bir ittifakla ülkemiz başta olmak üzere İslam dünyasının huzurunu kaçırmak için yoğun bir çalışma devam ediyor.

Hemen belirteyim ki, ülkemiz ve İslam dünyasının sürekli olarak çatışmalara sürüklenmesi yeni bir olay değil. İslam düşmanı Haçlı-Siyonist ittifakı önce Osmanlı’yı parçaladı. Onlarca devlet ortaya çıkardılar. Çıkartılan bu devletlerle ilgili bazı problemleri olduğu gibi bıraktılar. Böylece Türkiye, her zaman bir takım problemlerle uğraşmak zorunda kalsın istediler. Bunun soncu olarak da sanki yerden bitiyor gibi bir takım terör örgütleri ortaya çıkıyor, çıkartılıyor. Bu bakımdan diyebiliriz ki, artık var olan düşmanların üzerine yenilerini eklemenin anlamı yok. 

Devamı: https://www.milligazete.com.tr/makale/disarida-yeteri-kadar-dusman-var--823017

Bu haber toplam 120 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim