• İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

Abdurrahman Dilipak: Gıda ve sağlık fıkhı

Abdurrahman Dilipak: Gıda ve sağlık fıkhı
Allah 5G ve “Lecitine” ile ilgileniyor mu?. (Haşa). Allah’ın iradesi ve bilgisi dışında bir şey var mı, olabilir mi? Yok öyle bir şey.

Bu “Hakikat”tan sonra sormamız gereken şey, bu konuda O’nun rızası ne yönde? Allah (cc) bizim, yediğimiz, içtiğimiz, giydiğimiz, yaptığımız, baktığımız şeyleri de biliyor ve yapmamız gerekirken yapmadıklarımızı da!

Onun için hep diyorum ya, “Bu dünyada yaptığımız ve yapmamız gerekirken yapmadığımız, söylediğimiz ve söylememiz gerekirken söylemediğimiz her şeyden hesaba çekileceğiz. Bu dünyada yapıp yapmadıklarımızla ya kendi cennetimize sırtımızda tuğla taşıyacağız, ya da kendi cehennemimize sırtımızda odun taşıyacağız.”

Öyle bilim, siyaset, teknoloji filan, o her ne ise, o işlerin gerçekleşmesinde, başarı ya da başarısızlıklarda, insanoğlu mutlak belirleyici değildir. Bu Yaradan’ın takdiridir. Yoksa göklerin hazinesinin anahtarı, Peygamber de olsa kimsenin elinde, tasarrufunda, yetkisinde değildir.

Devamı: https://www.yeniakit.com.tr/yazarlar/abdurrahman-dilipak/gida-ve-saglik-fikhi-33578.html

Bu haber toplam 200 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim