• İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

Adnan Öksüz: Bill Gates de aile planlamacısı çıktı!

Adnan Öksüz: Bill Gates de aile planlamacısı çıktı!

* Microsoft’un 2018 yılında lenf kanserinden ölen kurucu ortağı Paul Allen, 2011 yılında çıkan “Fikir Adamı” kitabında Bill Gates için, “Çalışanlarını sürekli küçük düşüren ve iş ortağını soymak için arkadan her türlü numarayı çeviren acımasız bir entrikacı” diye tanımlıyor.

* Bill ve Melinda Gates Vakfı… 2018 yılında kendi şirketlerinden bu vakfa aktarılan para 36 milyar dolar. Türk parasıyla (eski) yaklaşık 263 katrilyon ediyor. Çoook büyük bir para. Bu parayla ne yapmışlar derseniz, faaliyet alanları dünyanın en stratejik alanları.

* Uzaktan kontrol edilebilir biyoçipli aşılar Bill’in uğraşı alanlarından. Dünyanın fakir toplumlarını çok sevdiği için bu ülkelerin yüksek etkili sağlık ürünleri ve hizmetlerinin sunulmasına yardımcı oluyor, hazret!

* Bill Gates’in en büyük hedeflerinden birisi, Afrika’da, Asya’da ve ülkemizde tarım potansiyellerini kontrol etmek. 5G teknolojisi, tarımı ve gıdayı kontrol etmenin en büyük mekanizmalarından birisi.

Devamı: https://www.milligazete.com.tr/makale/5103982/adnan-oksuz/bill-gates-de-aile-planlamacisi-cikti

Bu haber toplam 253 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
    Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim