• İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C

Ahmet Ay: Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Diyarbakır'da müthiş karşılama

Ahmet Ay: Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Diyarbakır'da müthiş karşılama

Muhteşem bir karşılamaydı. Diyarbakır Cumhurbaşkanı Erdoğan’a büyük karşılama hazırlamıştı.

1800 kişilik Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezi Salonu tıklım tıklım doluydu. Salona alınan herkesin bir gün önceden COVİD-19 testi alınmış ve coşkulu bir kitle Reis’ini karşıladı.

Öncelikle İl Başkanı seçilmesinin üzerinden henüz 4,5 ay geçmesine rağmen Muhammet Şerif Aydın’ın şehirde estirdiği rüzgar hem Danışma Meclisi Toplantısına hem de açılış mitingine yansıdı.

İl, İlçe, Kadın ve Gençlik Kolları’nın birkaç günlük çalışmayla harika bir organizasyona imza attıkları Sayın Cumhurbaşkanı’nın Diyarbakır ziyareti umduğumdan çok daha iyi geçti.

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Diyarbakır ziyaretleri bütün dünyada ilgi ve merakla karşılanır. Aslında meraka değerdir Diyarbakır ziyaretleri çünkü Diyarbakır siyasi nüfuz olarak bölgesini domine eden bir şehirdir. Bu sebeple bilhassa Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Diyarbakır ziyaretleri dikkatle takip edilir.

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu ve ekibinin yaptığı çalışma ve hazırlıklarla bu ziyaret daha bir anlamlı hale geldi. Devasa tesislerin açılışları göstermelik değildi. Sayın Karaloğlu, şehrin tanıklık ettiği görkemli hizmetleri Sayın Cumhurbaşkanı’na açtırmakla bu değerli ziyareti daha önemli hale getirdi.

Bu şehirde iktidar partisi yetkilileri ile bürokrasinin milletin derdi ile dertlenmeleri başarıları da beraberinde getireceğini bu ziyaret vesilesi ile herkes görmüş oldu. Uyumlu, bencil olmayan, sorumluluklarının ağırlığını müdrik kadrolar daima başarılara imza atmışlardır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kongre Merkezi’ndeki toplantıya gelmeden çok önce tezahüratlar başlamıştı. Ak Parti Gençlik Kolları, müthiş ve senkronize ekipleriyle slogan, tekbir ve şarkılarla salonu diri tuttu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlerin kendilerine, “Bıji Serok Erdoğan/Yaşasın Başkan Erdoğan” sloganına sık sık gülümsedi.

Rahmetli Kayahan’ın “Bizimkisi bir aşk hikâyesi” şarkısından sonra Başkan Erdoğan’ın Kayahan için Fatiha okumaya daveti çok anlamlıydı.

Devamı: https://www.milatgazetesi.com/yazarlar/cumhurbaskani-erdogana-diyarbakirda-muthis-karsilama-9915/

Bu haber toplam 259 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim