• İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

Ahmet Dur: Bedir Acar'dan güzel bir öneri

Ahmet Dur: Bedir Acar'dan güzel bir öneri
Gazeteci – yazar Bedir Acar, kültür sanat alanında sürekli düşünen yazan ve öneri getiren kıymetli bir büyüğümüz ve dostumuzdur.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından çok sayıda kişinin de desteğini alan güzel bir öneri getirdi. Şöyle diyor sevgili dostumuz, “Nasıl ki Kiliseler Birliği'nin sinema ödülleri, festivalleri varsa bizde Diyanet, Yeşilay gibi kurumlar da, toplumu iyiye güzele sevk eden sanat eserleri için ödüller ihdas etmeli; sinemanın kitlesel etkisini bilerek ona göre mevzi almalı.”

Her satırına katılıyor ve destekliyorum. Günümüzde sinema, kültür silahıdır. Sürekli eleştirmek yerine anında karşılığını vermek ve kendi kültürüne, örfüne uygun filmlerin üretilmesini sağlamak gerek.

 

‘TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması' için 790 başvuru yapıldı

TRT'nin, üniversite öğrencilerinin eğitim faaliyetleri kapsamında yaptıkları çalışmalara katkıda bulunmak ve onları teşvik etmek amacıyla bu yıl 6'ncısını düzenlediği “TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması” ödül töreni ile son buldu.

Devamı: https://www.yenisoz.com.tr/bedir-acar-dan-guzel-bir-oneri-makale-50736

Bu haber toplam 292 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim