• İstanbul 11 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 12 °C
  • Konya 6 °C
  • Sakarya 9 °C
  • Şanlıurfa 15 °C
  • Trabzon 15 °C
  • Gaziantep 10 °C
  • Bolu 3 °C
  • Bursa 8 °C

Ahmet Mercan'dan: Oruç ruhun ustası

Ahmet Mercan'dan: Oruç ruhun ustası
Günleri kasan, katılaştıran insan, yaptığından nedamet etmediği müddetçe yanlışını anlama ve rücu etme imkanını da kaybediyor. Dört bir yanımız silah sesleri, dumanlarla çevrili.
ahmetmercan23

Günleri kasan, katılaştıran insan, yaptığından nedamet etmediği müddetçe yanlışını anlama ve rücu etme imkanını da kaybediyor. Dört bir yanımız silah sesleri, dumanlarla çevrili. Durup etrafa bakmak, ellerin arasına başı alıp düşünme imkanını kendimize çok görüyoruz artık.

Akletmeyi, tefekkürü sürekli vurgulayıp tavsiye eden kitaba rağmen, duymuyoruz onu ve o minvalde serdedilen sözleri.

Herkesin susup bizi dinlemesini istiyoruz.

Dinlemeye layık olan kimdir? diye düşünmeden...

Gelen misafiri, sözüne hasret kaldığımız o en güzel hallerin sözcüsünü susturup bizi dinlemesini istiyoruz. Ve ramazan hüzünle izliyor, sözün kendisine verilecek anı bekliyor.

Yazının devamı için: http://www.dunyabulteni.net/yazar/ahmet-mercan/19766/oruc-ruhun-ustasi

Bu haber toplam 718 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim