• İstanbul 18 °C
  • Ankara 24 °C

Ali İhsan Gülcü: ​Terörün seçim umudu

Ali İhsan Gülcü: ​Terörün seçim umudu
TERÖR örgütü PKK’nın tüm elebaşları Kemal Kılıçdaroğlu’na oy istiyor. Onun Cumhurbaşkanı seçilmesini arzu ediyorlar. Peki Kılıçdaroğlu seçilirse ne olur? Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’a bu konu soruldu.

Cevabı şöyle: “Kılıçdaroğlu eğer kazanırsa HDP desteği ile kazanırsa 2024’teki yerel seçimlerde HDP büyük bir atılım yapar. Belediye başkanlıklarının büyük bir bölümünü ele geçirir. Ve örgütle HDP belediyeleri arasındaki etkileşim yoğunlaşır. HDP desteği ile geldiği ve HDP desteği ile devam ettiği için Kılıçdaroğlu bunlara dokunmaz. Bir süre sonra Suriyelilerin yoğun yaşadığı bölgelerde karışıklık çıkar. O zaman bu belediyeler birleşir, çıkan karışıklığa karşı uluslararası destek ve PKK desteği isterler. Ve Türkiye iç savaşı başlar.”

Esip savuruyorlar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yapılan anlaşmadan umutlu olan HDP’liler de meydanlarda esip savuruyorlar. Sırrı Sakık, 3 Mayıs günü Erzurum’da şunları söyledi: “Biz özgürlük için alanlardayız. Gideceğiz, orada mücadele edeceğiz. Zindanların kapısını açacağız. İmralı’daki tecridin kapısını kıracağız. Özgürlükleri hayata geçireceğiz. Arkadaşlarımız özgür olacaklar. Vallaha inanıyorum, önümüzdeki yerel seçimlerde burada içerde bulunan sevgili Selahattin Demirtaş, Figen Yüksekdağ, Gülten Kışanak, Sabahat Tuncel, Ayla Akat ve içerideki on binlerce arkadaşımız özgür olacak ve biz burada hep beraber size hitap edeceğiz.”

Bunlara karşı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, 2023 için koyduğu hedef şu: 29 Ekim’e kadar Türkiye içinde terörist kalmayacak!

Şırnak’a piyango vurdu

Şırnak son 20 yılda Türkiye’nin en fazla büyüyen ve kalabalıklaşan şehirlerinden biri. İşsizliğin yüksek olduğu Şırnak’a son günlerde piyango vurdu. Şehre 20 kilometre mesafedeki Cudi-Gabar bölgesinde Türkiye’nin en zengin petrol yatakları keşfedildi. Sadece son keşif, yaşadığımız depremde kaybedilen yıkımı maddi olarak karşılayacak kapasitede. Fotoğrafını görmüşsünüzdür, yürümenin bile zor olduğu sarp ve kayalık bölgelerde petrol bulunması uçakla gravite araştırması sonucu belirlendi. Berat Albayrak’ın enerji bakanı olduğu dönemde havadan yapılan manyetik veri toplama işlemi sonucu bu bölgeler belirlendi ve derin kuyu sondajlarına başlandı. Sonuç, bir zamanlar teröristlerin cirit attığı bölgelerden şimdi petrol fışkırıyor.

Seçimlere rağmen ipin ucu bırakılmış değil. Güvenlik güçleri operasyonlarına kesintisiz devam ediyor. Teröristler ya teslim oluyor veya yok ediliyor. Sadece Güneydoğu Anadolu’da değil Kuzey Irak ve Suriye’de de… Onlar ise umutlarını seçime bağlamış durumda.

40 günde 40 yılın işi

Bu haber toplam 274 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim