• İstanbul 15 °C
  • Ankara 15 °C

Ali Murat Kırık: ​Twitter'a bahşiş özelliği geliyor!

Ali Murat Kırık: ​Twitter'a bahşiş özelliği geliyor!

Apple iOS'taki Twitter kullanıcıları artık üçüncü taraf bahşiş hizmetlerini sosyal medya sitesindeki profillerine bağlayabilecek. Twitter Perşembe günü, kullanıcıların artık favori içerik oluşturucularına Bitcoin kullanarak sosyal ağda bahşiş vermelerine izin vereceğini duyurdu. Şirket, içerik oluşturucuların Twitter’da yayınladıkları içerik için takipçilerinden ödeme almalarına yardımcı olmayı denemenin bir yolu olarak Mayıs ayında bir test özelliği olarak bahşiş vermeyi tanıttı. Twitter, perşembe günü yaptığı açıklamada, İpuçları özelliğinin artık bu hafta tüm Apple iOS kullanıcılarına küresel olarak sunulacağını ve önümüzdeki haftalarda Android kullanıcıları için de kullanıma sunulacağını duyurdu.

 

Bahşiş verme özelliği kripto parayı öne çıkarmak için mi?

 

Güncelleme ile dünyanın dört bir yanındaki Twitter kullanıcıları, Venmo, Cash App veya Bandcamp, GoFundMe ve mobil ödeme platformu olan PicPay gibi uygulamalar aracılığıyla birbirlerine nakit göndermelerine olanak tanıyan bahşiş verme özelliğine erişebilecek. Hareket aynı zamanda Twitter'ın kurucusu Jack Dorsey'in büyük bir savunucusu olduğu kripto para birimine ilk büyük hamlesi oldu. Şirketin yetkililerinden para kazanma çabalarına liderlik eden Crawford, Twitter’ın, kullanıcıların NFT sanatını profillerinde sergilemelerine olanak sağlayacak bir NFT kimlik doğrulama hizmetini keşfetmenin ilk aşamalarında olduğunu da söyledi.

Devamı: https://milatgazetesi.com/yazarlar/twittera-bahsis-ozelligi-geliyor-4619/

Bu haber toplam 166 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim