• İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C

Arif Altunbaş: Proje hareketler, Partiler ve Liderler

Arif Altunbaş: Proje hareketler, Partiler ve Liderler

Türkiye’yi İslam Medeniyet ve Kültüründen koparmak, kendi ekseninden uzaklaştırmak, düşmanlarımıza benzetmek için ortaya konulan batı güdümlü projelerle tanışması Osmanlıda Cem Sultan, Jöntürkler, Tanzimat, Meşrutiyet, İttihat ve Terakki Harekeleri gibi milletimizin ruh dünyasını karartan Avrupa patentli fikir, düşünce hareketleriyle başlar. Bu hareketler CHP tek partili iktidarı dönemlerinde devlet politikası haline getirilir. Körü körüne batıya bağlılık ve onu taklit etme şaşkınlığı, saçma sapan devrimlerle milli ve yerli olan bütün değerlerimizle hesaplaşmaya kadar gidilir. Medenileşme, çağdaşlaşma, ilericilik sosuyla süslenen apaçık bir ihanet tablosuyla karşı karşıya kalırız. Milletimiz proje liderler ve partiler vasıtasıyla sırtından hançerlenir.

Kendi tarih, kültür ve ruh kökümüze sırtımızı dönmekle batıyı kıble edinmekle inkar bataklığına saplanmış olduk. O günlerden bugünlere bu balçıkta düşmanına aşık olan ahmaklar gibi buradan çıkmak için yine bizi bu hale getirenlerin eteğine yapışarak kurtulmaya çalışan kör bir döngünün içindeyiz.

Milletimize kendi yurdunda yabancı, kendi vatanında garip, kendi ülkesinde sürgünleri yaşatan batı projesi olan CHP zihniyeti efendileriyle birlikte onların projelerini gerçekleştirmek için milletimizin çıkar ve menfaatlerine karşı sermayeleri yalan ve iftira olan çetin bir savaş içindeler.

Ne zaman mili ve yerli düşünen siyasi, askeri ve bürokratik aktörler ortaya çıkıp milletin ve Türkiye'nin menfaatlari doğrultusunda  hareket etmeye başladı ise; o zaman Menderes, Özal, Erbakan, Muhsin Yazıcıoğlu, Eşref Bitlis ve Recep Yazacıoğlu, Uğur Mumcu ve daha niceleri gibi NATO güdümlü derin devletin kırılası gizli ellerince katledildiler. Devlet diye sırtımızı dayadığımız, her şeyimizi verdiğimiz o güç bile bu güne kadar birçok faili meçhul ihanet ve katliamların sebep sonuç ilişkileriyle faillerinin kimler olduklarını ortaya çıkarıp millete anlatmakta aciz kaldı. Çünkü meşru devletin içinde kendileri devlet sanan gayri meşru gizli çeteler ve güçler vardı. Türkiye’yi batının azatlı kölesi yapmak için bazen CİA, M16, Mosad, BND gibi istihbarat güçleriyle birlikte çalışıyorlardı.

Devamı: https://www.haber7.com/yazarlar/arif-altunbas/3116200-proje-hareketler-partiler-ve-liderler

Bu haber toplam 181 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim