• İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C

Ayhan Demir: Hazır ol cenge…

Ayhan Demir: Hazır ol cenge…
Ne zaman millet ve memleket lehine hayırlı bir adım atılsa, hemen ardından, bir terör saldırısı oluyor. Bu bir tesadüf müdür? Hiç şüphesiz değil, olamaz.

Yapılmak istenen şey, yolumuzun kesilmesidir. Ülkemizi hareketsiz bırakmak. Elini kolunu bağlayıp, adım atmasının önüne geçmek. Türkiye düşmanlığında buluşanlar, kalıcı istikrara kavuşmamızı istemiyor.

Türkiye’yi terörle terbiye etmek, dizginlemek, zayıf düşürmek ve devamında operasyona açık hale getirmek niyetindeler. En nihayetinde, Haçlı seferlerini durduranlardan intikam almak istiyorlar.

Çok cepheli, uluslararası sermayeli bir terörle imtihan ediliyoruz. Bu yüzden, bitirilmesi zor.

Terör kampları sürekli bombalanıyor. Sınır ötesi kara harekâtları düzenleniyor. Fakat nihai adım atılamadığı için her seferinde tekrar başa dönüyoruz. 

Soru şu: Herhangi bir batılı devletin, ülkemizin başına musallat edilen bölücü teröre karşı ciddi bir yaptırıma gittiğini gördük mü? Bilakis, saklama ve saklanma ihtiyacı hissetmiyorlar. Oyunu açık bir biçimde oynuyorlar. 

Yüz yıl önce Ermeni terör örgütlerinin arkasında kimler varsa, aynı aktörleri bölücü terör örgütünün de yanında görüyoruz. Ayrıca Almanya ve İsrail gibi birkaç ilave daha oldu.

Batı dünyası, bölücü terör örgütünü himaye ediyor, koruyor kolluyor. Lider kadroları, militanları, yandaşları, sempatizanları, mensupları vs. Bürolar, dernekler, banka hesapları. Burada cinayet işleyen, millet hayatına kasteden soluğu onların yanında alıyor. Bazen bir iki sözde duruşmaya şahitlik ediyoruz. Ön kapıdan içeri alıp, arka kapıdan salıveriyorlar. O kadar.

‘Dost’ ve ‘müttefik’ olarak adlandırdığımız ülkeleri, hep aynı çizgide görüyoruz. Milletimizin ve memleketimizin lehine olan bütün gelişmelerin karşısında duruyorlar. Sadece ‘kendilerine’ yapılanı terör olarak görüyorlar.

Türkiye, terörden en fazla zarar gören ülkelerin başında geliyor. Aynı zamanda terör örgütlerine karşı en çok operasyon düzenleyen ülkeyiz. İçerde ve dışarda. Buna karşılık, terör örgütleriyle iş tutanlar, ‘teröre destek veriyorsunuz’ diye bize kara çalmaya çalışıyor. Halbuki, batı dünyası, birçok alanda olduğu gibi, terör konusunda da bizden (İslam dünyasından) ilerdedir. Avrupa tarihine baktığımız vakit, konuyla ilgili yüzlerce örnek bulabiliriz. Tarihleri, her türlü kıyımla, yıkımla, terörle doludur.

Askerimize pusu kurulurken, karakollar basılırken, öğretmenler katledilirken, doktorlara kıyılırken ses etmeyenler, terör örgütüne geniş çaplı bir operasyon düzenlendiği an, insan hakları ve barış gibi kavramları dillendirmeye başlıyor. 

Devamı: https://www.yeniakit.com.tr/yazarlar/ayhan-demir/hazir-ol-cenge-40680.html

Bu haber toplam 140 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim