• İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

Aziz Üstel: Yahudi devleti nasıl kurulamadı?

Aziz Üstel: Yahudi devleti nasıl kurulamadı?
Gücün olduğu her yerde insanlar karanlık ilişkiler aramışlardır. Üstelik bu güç , kaynağını korkunç boyutlara ulaşmış paradan alıyorsa ve bu paranın geldiği yer, ünlü Yahudi Rothschild Ailesiyse.

Bu aile öncelikle ingiltere Merkez Bankası, ardından Fransız Merkez Bankası, derken de ABD Merkez Bankasını (Federal Reserve ) ele geçirdi. Vatikan'daki Papalık servetinin yönetimine bu aile vardı.

Derken II. Dünya Savaşı ve Hitler sahneye çıktı. Aile, Hitler'le, Yahudi olduğundan anlaşamayacağını ta işin başında kestirmişti. Hemen kolları sıvayıp ABD'yi savaşa sokarak dünya üzerindeki egemenliğini sağlama alacaktı.

Savaşın ikinci yılı olan 1940'da, Rotschild Ailesinin serveti, Ford, Rockefeller ve Carnegie'nin servetlerinin toplam on katıdır. Yine 1940 yılında ailenin serveti ABD Gayri Safi Milli Hasılasının iki katına ulaşır.

Yaygın bir söylentiye göre bu gün ABD'de hala egemenliğini sürdüren aile, Yeni Dünya Düzeni dedikleri yapıyı kurmak, Hristiyanlığı ortadan kaldırmak için kolları sıvadı.

Reuters Haber Ajansı'nı kurdu aile. Ardından medya zincirlerini genişleterek hemen hemen bütün dünyada bir denetim ağı kurmaya başladı.

Küreselleşme kavramını ortaya atan ve bunun kökleşmesini sağlayan da gene bu ailedir. Uydu televizyonları ve internetin yaygınlaşmasıyla devlet dışı oyuncuların medyayı daha rahat kullanabileceği bir sürece girildi. Özellikle 1990'ların sonunda yüksek teknoloji ucuzlaşmış, sahip olmaksa kolaylaşmıştı.

Devamı: https://www.star.com.tr/yazar/yahudi-devleti-nasil-kurulamadi-yazi-1655401/

Bu haber toplam 100 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim