• İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C

Bülent Acun: Dergi: Bir Mektep, Bir Mektup

Bülent Acun: Dergi: Bir Mektep, Bir Mektup
TANIŞMANIN HİKÂYESİ

Özgün İrade Dergisi ile Tarsus’ta bulunduğum yıllarda tanıştım. O yıllarda genç bir radyo programcısıydım. Her kesime hitap edebilmenin yolunun; her kesimin gazete, kitap ve dergilerini okumaktan geçtiğine inandığım için ulaşabildiğim bütün kitap, gazete ve dergileri büyük bir aşk ve heyecanla okuyor böylece hem kendi düşünce dünyamı hem de programlarımı zenginleştirmiş oluyordum. İşte bundan dolayı Özgün İrade Dergisi her ay Tarsus’a gelir gelmez masamdaki yerini alırdı.

NEREDEN NEREYE

Tarsus’ta yaşadığım ve Özgün İrade ile tanıştığım o yıllarda bir gün İstanbul’a gideceğim ve dergide yazacağım aklımın ucundan bile geçmezdi. Ama hayat bu… Aklınıza gelmeyenler, başınıza geliyor. İnsanın dün okuru olduğu derginin bugün yazarı olması hakikaten anlatmaya kelimelerin kifayet etmeyeceği kadar tatlı ve kıymetli bir duygu olsa gerek...

 DERGİN Mİ VAR, DERDİN VAR.

Dergileri okumak keyifli, yazmak zevkli. Peki her ay dergi çıkarmak? Ülke ve dünya gündemine uygun kapak konuları bulmak, her kapağın hakkını verecek yazılar ve söyleşiler bulmak için ter dökmek… Her biri ayrı telden çalan onlarca yazarı bir araya getirerek, onlardan uyumlu bir eser meydana getirmek. Onlarca yazıyı tasnif ve tashih etmek. Yüzlerce dergiyi, her ay yüzlerce adrese ulaştırmak. Evet, bütün bunlar hayli meşakkatli fakat bir o kadar da değerli, kıymetli ve hakikatli işler.

Devamı: https://www.yenisoz.com.tr/yazarlar/dergi-bir-mektep-bir-mektup-4743/

Bu haber toplam 170 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim