• İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Bülent Orakoğlu: Düşen PKK helikopterinde sis perdesi aralanıyor

Bülent Orakoğlu: Düşen PKK helikopterinde sis perdesi aralanıyor
Kuzey Irak’ta, Türkiye sınırına 60 km mesafedeki Duhok kentinde gizemli sırlarla dolu bir helikopter kazası yaşandı. Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi’nden “Duhok’ta düşen helikopterde terör örgütü PKK mensupları vardı” açıklaması geldi.

 Bölgesel Yönetim’in Anti-Terör Birimi, (YAT) sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Eurocopter AS350 tipi helikopterin Duhok’un Çemanke nahiyesinde düştüğü belirtildi. Açıklamada, “Helikopterin kime ait olduğunun tam olarak tespit edilmesi için detaylı soruşturma devam ediyor” denildi.

HİÇBİR ÜLKENİN SAHİP ÇIKMADIĞI HELİKOPTER KAZASINDA PKK’NIN SÖZDE ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERİ DE ÖLDÜ

Kuzey Irak’ta düşen helikopterin enkazı da olayda ölenlerin cesetleri de ortada kaldı. Korsan helikopterde ölenlerin bazıları PKK’lı çıktı, bazılarının kimlikleri meçhul. Helikopteri üreten Fransa da, PKK’lılara havacılık eğitimi veren ABD de sessiz! Sükut ikrardan gelir atasözünde işaret edildiği gibi PKK muhibbi NATO İttifakı içinde birlikte yer aldığımız bu iki ülke terör örgütünü Türkiye’yi istikrarsızlaştırmak amacı ile kullanıyorlar.

SKANDAL KAZA ABD GENELKURMAY BAŞKANI MARK MİLLER İLE CENTCOM KOMUTANI MİCHAEL KURİLLA’NIN SURİYE ZİYARETİNDEN BİRKAÇ GÜN SONRA DUHOK KENTİNDE YAŞANDI

İşin ilginç yanı Kuzey Irak’ın Duhok kenti Çemanke kasabasına bağlı Berkiyat köyü yakınlarında radara yakalanmamak için alçak irtifada seyreden 2 helikopterden birisi düştü. Diğer helikopter ise enkazı bırakarak bölgeden kaçtı. Helikopterlerin neden alçak irtifada seyrettikleri, üstelik ABD Genelkurmay Başkanı ve CENTCOM üst düzey komutanlarının bu bölgeyi ziyaretleri ile skandal kaza arasında ne gibi irtibatlar olduğu şüphesiz ilgili istihbarat birimlerimizin de dikkatlerinden kaçmamıştır.

ABD’NİN TÜRKİYE-SURİYE SINIRINA 25 KM UZAKLIKTA BİR BÖLGEDE PKK/YPG TERÖR ÖRGÜTÜNE HAVACILIK EĞİTİMİ VERDİĞİ 80 KİŞİLİK BİR BİRİMİ VAR

İstihbarat kaynakları, eğitimlerde 80 kişilik ‘havacılık birimi’ oluşturmak isteyen ABD’nin Deyrizor’da terör örgütü PKK/YPG’ye 2 adet helikopter tahsis ettiği bilgisine ulaştı. ABD’li pilotların özel olarak seçtiği 10 teröriste helikopter kullanım eğitimi verdiği, o teröristlerin de belirlenen diğer teröristleri eğittiği ifade edildi. Suriye ve Kuzey Irak’taki teröristleri korumaya alan ABD’nin teröristleri özel helikopterlerle nasıl taşıdığı da itirafçı olan bir teröristin ifadesine yansıdı. 2022 yılının Kasım ayında PKK’dan kaçarak teslim olan terörist A.T.B. ABD’nin PKK’ya verdiği desteği ve helikopterler ile PKK/YPG’li teröristlerin Amediye’den nasıl kaçırıldığına ilişkin itirafları ile bu sistem çökertildi.

Devamı: https://www.yenisafak.com/yazarlar/bulent-orakoglu/dusen-pkk-helikopterinde-sis-perdesi-aralaniyor-4516643

Bu haber toplam 172 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim