• İstanbul 22 °C
  • Ankara 26 °C

Bülent Orakoğlu: Medyanın 1 numarası Başbuğ paşa darbe çağrısı mı yaptı?

Bülent Orakoğlu: Medyanın 1 numarası Başbuğ paşa darbe çağrısı mı yaptı?

Türkiye’de ve dünyada son yaşanan gelişmeler ışığında ‘’Türkiye’de var olmadığı yönünde yargı kararı olan Ergenekon Terör Örgütü’nü yeniden ele almadan önce daha önce özellikle kendilerini yargıya verdiğim Veryansın T V gibi yayın organları ve onların yazarlarına bir iki mesajım var. ‘Ergenekon’un tartışılmasından neden rahatsız oluyorsunuz? Kamuoyunu doğrular üzerinden bilgilendirmek sizin de göreviniz değil mi? Bu yazıları doğru bulmuyorsanız fikirlerinizi yazdığınız gazete ve köşenizde kendi doğrularınızı delilleri ile savunamayıp hakaretlere başvurmanız sizi asla haklı çıkarmaz. Bilakis millet iradesini destekleyen kamuoyu sizin neden hakaretlere başvurma acizliğinizi bu örgütle bir ilişkiniz var mı yok mu diye sorgular. Sizin ve trollerinizin her türlü hakareti şüphesiz yargı tarafından değerlendirilecektir. 30 yılı aşkın bir süre görev yaptığım Emniyet Teşkilatı’nda yalnız kendisine değil trollere güvenerek saldırmanın anlamını ve tarafımdan verilecek cevabı iyi bildiğinizden şüphem yoktur. 4 Haziran 2020 tarihinde şahsım ile olarak yazdığınız “Ergenekon terör örgütünün var olduğunu ve halen faaliyette bulunduğunu” iddia ederek Zaman ve Taraf gazetesinin bıraktığı yerden kumpasları savunmaya soyunmuştu‘’ yönündeki içi boş iddialarınız iki yönden yanlış. İlki hangi Ergenekon’dan bahsediyorsunuz? ABD’nin yeni Başkanı Biden’in ilk açıklamalarında bahsettiği 1950-60’lı yıllar arasında tüm NATO ülkelerinde kurulan ‘’Gayri Nizami Harp’(Gladyo) kıtalarının 21’inci yüzyıla adapte olarak görevlerinin başında olduğu itirafından mı?

Devamı: https://www.yenisafak.com/yazarlar/bulentorakoglu/medyanin-1-numarasi-basbug-pasa-darbe-cagrisi-mi-yapti-2057387

Bu haber toplam 132 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim