• İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

Bülent Orakoğlu: Sosyal medya terörü ve teröristleri

Bülent Orakoğlu: Sosyal medya terörü ve teröristleri
Bir ülke düşünün o ülkenin Başkanı olarak 8’inci torununuzun doğumunu ailece kutlama yerine birtakım şerefsiz vatan hainlerinin ahlaksızca suçlamalarına, iftiralarına hedef oluyorsunuz.

Milyonların desteği ile bir taraftan Türkiye’nin iç ve dış ağır sorunlarına mucizevi çözümler yaratırken enerjinizi kendiniz ile uğraşarak harcamanızı isteyen dış kaynaklı psikolojik harp taktiklerine de prim vermemeniz Türkiye’nin en büyük şansı sanırım. Dünyanın sözde dev ülkeleri ‘’Covid-19 ile baş edemezken salgın nedeniyle ekonomilerinin küçüldüğü bir dönemde açıklanan her veri Türkiye’nin yalnızca toparlanma değil çok büyük bir sıçrama döneminde olduğumuzun açık işaretlerini taşıyor. Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile mücadelede ülkemiz tüm dünyaya örnek bir başarı sağladı. Bu başarıda Başkan Erdoğan’ın Sağlık Bakanı ile birlikte virüsün Türkiye’ye girmeden önce aldığı tedbirler çok önemli bir rol oynadı. Yıllar önce başlanan onca hastane bitirilerek son model teknik cihazlarla donatılmış bir durumda Türkiye’ye Covid 19’karşı mücadelede önemli avantajlar sağladı. Savunmada yerli ve milli yüksek teknoloji ürünü İHA ve SİHA’larımız sürü taktikleriyle hava ve uzay gücümüze güç katarak dünyanın sayılı ülkeleri arasına girmemizi sağladı. 

Devamı: https://www.yenisafak.com/yazarlar/bulentorakoglu/sosyal-medya-teroru-ve-teroristleri-2055597

Bu haber toplam 247 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim