• İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

D. Mehmet Doğan: Siyonist barbarlık durdurulabilir mi?

D. Mehmet Doğan: Siyonist barbarlık durdurulabilir mi?
Siyonizm’in son hedefine ulaşmasına ramak kaldı: Mescidi Aksa yıkılacak, yerine Süleyman Mabedi inşa edilecek…

Kudüs’te İslâm’ın taşa toprağa sinmiş izleri, külliyen silinecek.

İşte İsrail o zaman gerçek devlet olduğunu isbat edecek! Bu büyük İsrail’in ilanı demek aynı zamanda.

Bu barbarca hamleyi durdurmak için önce “Müslüman” dünyadan kuvvetli bir tepki yükselmesi lâzım.

İsrail-ABD “Arap İslâm dünyası”nı teslim aldı! İtirazlar Türkiye gibi, Pakistan gibi Arap olmayan Müslüman topluluklardan geliyor. Arap aleminin İsrail’le gizli ittifak halindek yöneticileri artık saklamak ihtiyacı duymaksızın, İsrail işbirlikçisi olduklarını ilan ediyorlar. Bu ülkelerin başında gelen Suudiamerika, gerçek Mescid-i Aksa’nın kendi topraklarında olduğunu iddia ediyor. Eğer Suudlar Kudüs’e hâkim olsalardı, nasıl Mekke’de Medine’de İslâm tarihinin izlerini sildilerse, burada da aynı şeyi yapacaklardı. Onların yerine İsrail yapıyor!

mescid_i_aksa_da_cikan_yangin.jpg

Bu arada Kudüs meselesinde her zaman yüksek sesle konuşan İran’dan beklenen tepki yok. Çünkü ABD ile anlaşma aynı zamanda İsrail’le uzlaşma demek. Senin büyük İsrail’ine karşılık benim büyük Şiiî İran’ım!

Türkiye’ye yönelik kuşatma güneyden olduğu kadar doğudan da artık bir gerçek.

İsrail’in bu hamlesi tam da son elli yılda Avrupa’da iyi kötü yerleşik hale gelen Müslümanların tasfiyesi yolunda adımlar atıldığı bir zamana rastlıyor.

Avrupa gerçek kimliğine dönecek: Avrupa hiçbir devirde Müslüman unsurları bünyesinde barındırmadı. Koca kıt’ada, Endülüs Müslümanlarından kalan ve kiliseye çevrilen yapılardan başka tarihî cami yoktur. Sahte hürriyetler, insaniyetler ülkesi Avrupa gerçek kimliğine dönme hazırlığında.  

Avrupa ve siyonizmin

Siyonizm batıda ezilen Yahudiliğin kapitalizmin imkânlarını kullanarak geliştirdiği bir ideoloji. Avrupa’nın desteğini alarak doğuş merkezinde devletleşmek… Bu iki sebeple Avrupa’nın işine geliyordu: Yahudi meselesini topraklarından uzaklaştırmak ve onlar üzerinden İslâm dünyasını terbiye etmek.

Almanların Yahudilere soykırım uygulaması dahi Siyonizmin emellerine hizmet uğruna kullanılmıştır. Asıl büyük Yahudi göçü bundan sonra gerçekleştirilmiştir. Ve böylece beyinlere kazınan mazlum Yahudi imajı yükseltilmiştir.

Strateji geliştirici, oyun kurucu bir İslâm dünyası yok! Büyük oyunun aktörleri Müslümanların varlığını tehdit olarak algılıyor. Avrupa-ABD’nin asıl düşmanı İslâm. İslâm’a karşı ABD Rusya’yla olduğu gibi Çin’le de uzlaşabilir. Aynı şey Rusya ve Çin için de sözkonusu. Nitekim Kudüs yanarken Avrupa ve ABD suskun olduğu gibi Rusya ve Çin de sessiz.

          Barbarlığa dur demek!

Belki şu denenebilir: Bir devlet, ülkesi içindeki bütün sinagogların zalimler Mescid-i Aksa’dan elini çekinceye kadar kapatıldığını ilan edecek. Hatta silahlı güçleri ile mukabe-i bilmisil yapacak!

Bunu o ülkenin halkından beklemek yanlış olur. İsrail’in saldırısı devlet saldırısıdır, cevabı da devletler tarafından verilmelidir.

Bu haber toplam 1170 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
    Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim