• İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Doç. Dr. Murat Kırık: Sosyal Medya Trendleri 2021 Raporu

Doç. Dr. Murat Kırık: Sosyal Medya Trendleri 2021 Raporu
Talkwalker ve HubSpot ortaklaşa 'Sosyal Medya Trendleri 2021' başlıklı bir rapor yayınladı.

Rapor, uzmanlar tarafından tanımlanan 2021 trendlerini paylaştı ve tüketicilerin trendleri derecelendirdiği ve markaları zemin seviyesinde nasıl etkilediğini gördüğü anketlerin bir sonucuydu.

 

Raporda ayrıca Covid-19 sağlık krizinin Z kuşağını da olumsuz etkilediği belirtildi – Bu kuşağın yüzde 50'si ya bir işini kaybetti ya da salgın nedeniyle evindeki birinin işini kaybetmesine neden oldu. Önümüzdeki yıllarda, onlar için daha çok mücadele edecek ve potansiyel olarak kendileri için daha önemli olan konularda daha fazla ses çıkarmaya başlayacaklar.

 

Olması muhtemel değişikliğin altını çizen rapor, markaların önümüzdeki aylarda kendilerini dramatik bir şekilde yeniden konumlandırmaya başlayacağını, pazarlama metodolojilerinden uzaklaşarak daha neden odaklı mesajlaşmaya geçeceğini belirtti.

 

2) Dijital dezenformasyonun yükselişi - Toplum belirsiz bir gelecekle karşı karşıyadır ve bu belirsizlik, yaşamı değiştiren kararlara yol açan yanlış hikayelerle birlikte bir yanlış bilgilendirme yatağı yaratmıştır. Raporda, 2021'in markaların ve sosyal medya kanallarının gerçeği vurgulamaya ve sahte haberleri susturmaya odaklandığı yıl olması bekleniyor.

Devamı: https://www.milatgazetesi.com/yazarlar/sosyal-medya-trendleri-2021-raporu-3935/

Bu haber toplam 188 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim