• İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C

Dr. Eray Güçlüer: Ormanlarımız ve medya yangını

Dr. Eray Güçlüer: Ormanlarımız ve medya yangını
Bir haftadır süren orman yangınları aynı zamanda pek çok gerçeği de açığa çıkardı. Bunlardan birincisi yeni bir terör yöntemi olan Ekolojik Terörizmin ülkemizin doğal kaynaklarına karşı kapsamlı bir saldırıya geçtiğidir.

Elbette yitirdiğimiz canlarımız ve yanan ağaçlarımızla birlikte içindeki doğal hayatın son bulması son derece üzücü ama bunun ötesinde oluşan travmadan devletimize karşı kolektif bir hareket üretmeye çalışmak, toplumsal fay hatlarının harekete geçirilerek kaos ortamlarına zemin hazırlanması dikkat edilmesi gereken son derece önemli ayrıntılar. Yanan ormanlarımızın yerine yeni ağaçlar dikilecek, zarar gören insanımızın yaralarının sarılması için devletin imkanları seferber edilecektir ancak özellikle sosyal medya ortamlarında sahte hesaplarla ülkemiz aleyhine yürütülmeye çalışılan kampanyalar, olayın başka boyutlara çekilmek istendiğini de bizlere göstermekte.

Devamı: https://www.aksam.com.tr/yazarlar/dr-eray-gucluer/ormanlarimiz-ve-medya-yangini/haber-1193262

Bu haber toplam 228 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim