• İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

Emin Pazarcı: Operasyona operasyon

Emin Pazarcı: Operasyona operasyon

Neden her zaman yaptıkları gibi İstiklal Caddesi'ne canlı bomba göndermediler? Niçin bombacının kameralar tarafından görüntülerinin kaydedileceğini bilerek dakikalarca bir bankta oturttular? Niye yabancı olduğu net olarak belli olan bir teröriste başörtüsü taktırıp bu eylemi gerçekleştirdiler?

Muhtemelen bu operasyonun ilk ayağıydı!..

Sonrası da gelecekti. Olayın hemen ardından bu teröristi Yunanistan'a kaçıracaklardı. Beceremezlerse, İçişleri Bakanı'nın telefon dinlemelerine dayanarak belirttiği gibi öldüreceklerdi.

Ardından hemen operasyonun ikinci ayağı devreye sokulacaktı. "AK Parti İktidarı, ülkeyi mültecilerle oldurdu, işte sonucu" türünden kirli bir kampanya başlatılacaktı. Zaten var olan yaraları kaşıyacaklardı. Halkı tahrik edeceklerdi. Seçim öncesi olumsuz bir hava doğuracaklar, ayrıca bir taşla birkaç kuş birden vuracaklardı. Türkiye'yi itibarsızlaştırmaya çalışacaklar, turizmi baltalayacaklardı.

Devamı: https://www.aksam.com.tr/yazarlar/emin-pazarci/operasyona-operasyon/haber-1319516

Bu haber toplam 135 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim