• İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

Erbay Kücet: ​Teoman Duralı Kitabı

Erbay Kücet: ​Teoman Duralı Kitabı

Belediyelerin basından sorumlu müşavirlerinin medyayı bilgilendirdikleri, hizmetlerini ve görev alanı içine giren konularla ilgili haber ve yazıları da bu sayede takip ediyoruz. Yerel yöneticilerimizin çalışma alanları olarak alt yapı ve diğer belediye hizmetlerine ağırlık vermeleri gayet doğaldır. Belediye başkanları sorumlu oldukları alanlarda yaşayanların kültür ve sosyal yönden bilgilenmelerine yönelik çalışmalara da önem vermeleri gerekmektedir.

Belediyelerinin mücavir alanında bulunan mekânların güzelleşmesine yönelik olarak merkezî idareden farklı olarak çalışma yapmaları da görev alanları içerisindedir. Özellikle tarihî eser niteliği taşıyan çeşme, cami, bedesten vb. yapıların yaşatılmasına yönelik çalışmaların yanında bölgenin tarihî kişiliklerinin hayatlarına ilişkin sohbet vs. kültürel bilgi şölenleri ile dikkat çekici faaliyetler yapmalıdır.

Yukarıda özetle ifade etmeye çalıştığım mevzularda belediyelerimizin bazılarının yaptıkları çalışmaları uzaktan da olsa takip etmeye gayret ediyoruz. Haberdar edilirsek imkânlarımız ölçüsünde katılarak okurlarımızla paylaşıyoruz. Etkinlik sonrasında ise yayın olarak ulaştığında söz ederek program hakkında ‘marifet iltifata tabidir’ diyerek teşekkürlerimizi ifade ediyoruz.

Devamı: https://www.milatgazetesi.com/yazarlar/teoman-durali-kitabi-7030/

Bu haber toplam 276 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim