• İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C

Ergün Diler: 100 numara kriz

Ergün Diler: 100 numara kriz

Covid-19 belası, salgın, aşı, ekonomik sıkıntılar, özgürlüklerin haliyle kısıtlanması, temasın azalması, seyahatlerin askıya alınması, öğrenimin online'a mahkum olması, alış verişin dijitale kayması, kafelerin- lokantaların ciddi sıkıntıya girmesi, otellerin sarsıntıyı taşıyamaması, hizmet sektöründeki insanların mağdur olması... Bu listeyi uzatmak çok mümkün. Ancak böyle bir bela karşısında artık BİR OLMAYI, BÜTÜN OLARAK HAREKET etmeyi öğrenmemiz gerekmekte... Kimseyi eleştirecek değilim. Sadece DÜNYADAKİ BÜYÜK RESMİN görülmesini istiyorum. Özellikle ABD'dekinin... Çünkü her yere sirayet ediyor.

Trump'ın kaybetmesi, Kongre'nin basılması, Biden'ın CUMHURİYETÇİLER'in bile desteğini alması, ABD'nin ORTADOĞU'yu bir araya getirmesi, Libya'da türbülansın sürmesi, İpek Yolu'nun ortada olması, Uygurlar üzerinden şiddetle muhalefet edilmesi, İvanka-Jared Kushner çiftinin tuvalet skandalıyla anılması, hepsi en tepedeki savaşın yani ABD ile ÇİN arasındaki mücadelenin cephelerinden öte bir şey değil...

Devamı: https://www.takvim.com.tr/yazarlar/ergundiler/2021/01/16/100-numara-kriz

Bu haber toplam 166 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim