• İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Ergün Diler: Aynı klişe

Ergün Diler: Aynı klişe
HERKESİN gözü kulağı DÖVİZ kurlarında. Bu net. Kimi işine geldiği için kimi de "fırsat bu fırsat" diyerek yüklenme niyetinde. Kimseyi hedef alıp eleştirecek değilim. Çünkü zor bir dönemden geçilmekte.

Sadece Türkiye değil her ülke için sıkıntılar birikmiş durumda. Sorunlarımızı da rasyonel bir şekilde ele almak en doğru yol. Ancak görüyorum ki siyaset bazen irtifa kaybedebiliyor. Ki bunun kimseye bir faydası yok! Döviz üzerinden bakıldığında bile iki parçalı siyaseti görmek mümkün. EKOLLERİN yansıması net olarak ortada. Bu nedenle son günlerde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu SERT bir söylem kullanmakta... Muhalefet olmanın gereğini yaparken işaret ettikleri var. Ben işin bu tarafı ile ilgileniyorum. Diğer tarafı herkes yazıyor çiziyor konuşuyor... Kemal Bey dün yine sertti: "Defalarca uyardım 'kendi vatandaşından dolarla borçlanma' dedim. 'Türkiye vatandaşını Londra'daki bir avuç tefeciye teslim etme dedim. Alın teri karşılığında ödediğimiz vergiyi Londra'daki tefecilere veriyorsun' dedim, dinlemedi..." Kemal Bey LONDRA VURGUSUNU İLK KEZ YAPMIYORDU. Hemen hemen her konuşmasında geldiği yer burasıydı. İYİ DE NEDEN? Soru bu! Gelin birlikte bakalım... Devamı: https://www.takvim.com.tr/yazarlar/ergundiler/2021/11/25/ayni-klise

Bu haber toplam 325 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim